Imagini senzuale cu Delia și Mihai Bendeac! Cei doi jurați de la „iUmor” au luat lecții de dans la bară pe scena concursului: „Mihai, pentru tine am pregătit o mișcare specială, se numește «Superman»”

Publicat: 25/03/2018 | 11:09

O concurentă specializată în dans la bară sportiv a reușit să împartă din cunoștințele sale cu doi dintre jurații ”iUmor”. Mirela Buhuș a venit la ”iUmor” cu o surpriză pregătită pentru jurați și, mai ales, pentru Cheloo, de care a mărturisit că se simte atrasă.

Citește și: Un artist de la noi visează să o facă şi cu Delia: „Ar fi cea mai mare provocare pentru mine”

”A durat cinci sezoane, dar am apărut, m-am pregătit, pentru Cheloo nu poți să vii oricum”, a spus Mirela Buhuș, una dintre concurentele de la „iUmor”.

Iar surpriza a fost cu adevărat de proporții pe scena de la „iUmor”

Din vârful unei bare, în mijlocul scenei, Mirela a început un monolog surprinzător.

Numărul a continuat apoi cu un dans la bară care i-a uimit pe toți cei prezenți, iar Mirela a încercat chiar să îi atragă în jocul ei și pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Până la final, chiar a reușit să le dea o lecție de dans la bară Deliei și lui Mihai.

”Eu fac dans la bară sportiv, o să vă invit pe rând să vă arăt câte o mișcare. Mihai, pentru tine am pregătit o mișcare specială, se numește «Superman», l-a încurajat Mirela pe jurat.

Citește și: Legătura dintre Antonia și Delia. Ce au discutat, recent, cele două artiste. “Eu mă bazez pe instinct, pe…”

Cum s-a încheiat lecția pentru Delia și Mihai Bendeac, telespectatorii pot vedea în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea de-a cincea ediție ”iUmor” din acest sezon.

La finalul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Citește și...