Imagini șocante au fost găsite în telefonul unuia dintre tinerii care au murit într-un accident groaznic în Suceava

Autor: A.N.
Publicat: 19/11/2019 | 18:32

Imagini șocante au fost găsite în telefonul unuia dintre tinerii care au murit într-un accident groaznic în Suceava.

În imagini este filmat chiar singurul supraviețuitor al accidentului, Marinel Andrei Pelinar, în vârstă de 31 de ani, din Vatra Moldoviţei, cel care conducea un BMW cu care a intrat violent într-un VW Pasat. Cel care a făcut filmarea, de pe scaunul din dreapta, este George Huţuleac, în vârstă de 24 de ani, din comuna Frumosu, care peste câteva minute a murit în accident. Pe imaginile video se aud manele la volum foarte puternic. . Cei care îi cunosc pe cei doi tineri cred că veselia acestora s-ar trage de la consum de alcool, potrivit monitoruldesv.ro. (VEZI AICI IMAGINILE)

Marinel Andrei Pelinar, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit la aproximativ 12 ore de la accident. El nu avea însă permis de conducere şi a părăsit locul faptei, două infracțiuni concurente, grave, pentru care a fost arestat preventiv.

Marinel Andrei Pelinar, cel care apare în filmare şi se află după gratii, a avut foarte multă şansă. Din cei cinci tineri implicaţi în acest accident extrem de violent, doi au murit, doi sunt răniţi grav, în timp ce el a fugit pe propriile picioare de la locul accidentului, fiind găsit a doua zi dimineață, la domiciliul surorii sale.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de 13 spre 14 noiembrie, în jurul orei 23.15, pe DN 17, la ieşire din Câmpulung Moldovenesc spre Prisaca Dornei, pe o porţiune în linie dreaptă unde acum câţiva ani a mai avut loc un accident cu patru morţi, în urma impactului dintre două microbuze.

 

 

Citește și...