Imagini șocante! Un polițist local a fost filmat în timp ce lovea un cerșetor

Publicat: 06/06/2019 | 19:36
Imagini șocante! Un polițist local a fost filmat în timp ce lovea un cerșetor

Imagini șocante! Un polițist local din Gătaia, județul Timiș, a fost filmat în timp ce a lovit cu capul în gură, un cerșetor.

Incidentul șocant a avut loc pe o terasă din localitate. Cerșetorul, un bărbat în vârstă, a fost abordat de polițist, în timp ce stătea pe scaun, la masă. În momentul în care acesta s-a ridicat de pe scaun, omul legii l-a lovit cu capul în gură. În imagini, se vede cum victima își pierde echilibrul și cade înapoi pe scaun.

„Dezaprob cu fermitate orice acțiune care contravine prevederilor legale în ceea ce privește intervenția poliției locale. Persoana în cauză este agent al Poliției Locale Gătaia. În urma imaginilor video am dispus convocarea Comisiei de Disciplină în vederea sancționării disciplinare a polițistului local”, a declarat, pentru tion.ro, primarul Cozarov.

Imaginile au fost trimise de reporterii tion.ro și primarului din Gătaia, Raul Cozarov, care a declarat că în acest caz se va forma o comisie de anchetă, pentru a-l sancționa pe polițistul local din imagini.

Citește și...