Imagini spectaculoase cu Kira si Gica Hagi! Cum l-a ajutat tanara actrita pe tatal ei!

Publicat: 11/01/2015 | 00:56
Imagini spectaculoase cu Kira si Gica Hagi! Cum l-a ajutat tanara actrita pe tatal ei!

Gheorghe Hagi a acceptat invitatia fiicei lui si a mers la o scoala privata pentru a le vorbi copiilor. “Regele” a stat langa fata lui, cea care a tradus pentru cei prezenti in sala. Timp de ora, antrenorul a fost chestionat de elevii din sala.
 

Gheorghe Hagi face echipa perfecta cu cei doi copii ai lui. Daca Ianis este elevul sau la Viitorul, Kira a ales sa imbratiseze o cariera artistica si s-a indreptat spre actorie. Inainte de a fi admisa la cursurile unei reputate academii din America, fiica “Regelui” a urmat cursurile British School din Bucuresti.

In decursul timpului, Gica Hagi s-a implicat in mai multe actiuni umanitare
In decursul timpului, Gica Hagi s-a implicat in mai multe actiuni umanitare

Intr-una din zilele de curs, Kira le-a facut o surpriza colegilor si l-a adus pe tatal ei la scoala, iar acesta le-a vorbit elevilor. Imaginile au fost postate pe pagina de facebook academiahagi. tv. Translator a fost chiar fata fostului capitan al echipei nationale, iar antrenorul a raspuns la intrebarile elevilor, le-a vorbit acestora despre valorile sale din cariera si de felul in care a reusit sa devina unul dintre cei mai mari sportivi romani din toate timpurile.

Kira seamana foarte mult cu tatal sau
Kira seamana foarte mult cu tatal sau

Kira s-a descurcat foarte bine in postura de translator, a vorbit perfect in limba engleza, iar uneori, la randul lui tatal sau a incercat cateva propozitii.

“Regele” nu s-a plictisit, iar discutia cu elevii a durat mai bine de o ora si s-a incheiat cu un ropot de aplauze. Emotionat, Hagi le-a multumit copiilor si a spus ca a fost o placere sa le vorbeasca. A urmat apoi o repriza de jumatate de ora de fotografii, micutii fiind dornici sa ramana cu o astfel de amintire cu liderul Generatiei de Aur.

Copiii l-au rugat sa faca o comparatie intre Messii si Ronaldo

La un moment dat, unul dintre pusti l-a pus pe Hagi sa faca o comparatie intre Messi si Ronaldo. Tehnicianul a mers pe mana argentinianului si le-a spus elevilor ca Ianis, fiul lui, il prefera pe Cristiano Ronaldo.

 

CITESTE SI: 

Hagi nu si-a mai vazut niciodata fiica ASA! Primele imagini cu Kira sarutandu-se cu un baiat, la mall! Vezi reactia tatalui

Cum a fost filmata fiica lui Gheorghe Hagi! Imaginile cu fiica „Regelui” facand ASTA au ajuns deja pe Internet!

A jucat intr-un film

Kira si Rares se saruta in scurt metrajul
Kira si Rares se saruta in scurt metrajul „Bucuresti, te iubesc”

La sfarsitul lui 2013, Kira a debutat in primul ei film. Fiica lui Gica Hagi a interpretat rolul principal in scurt metrajul „Bucuresti, te iubesc”. In film a fost redata povestea a doi tineri care petrec o zi impreuna, insa e suficient pentru a se indragosti. In pelicula, fata fostului selectioner al Romaniei si partenerul sau se saruta.