Imagini terifiante la Botoșani. Un tânăr sechestrat a fost umilit, torturat, violat și incendiat de prieteni. Totul a fost filmat

Publicat: 03/07/2020 | 07:01
Imagini terifiante la Botoșani. Un tânăr sechestrat a fost umilit, torturat, violat și incendiat de prieteni. Totul a fost filmat

Imaginile care s-au petrecut într-o locuință din Botoșani sunt terifiante. Un tânăr a fost sechestrat de către prieteni, apoi, în locuința unuia dintre ei, a fost umilit, bătut, torturat, violat ba chiar i s-a dat foc la păr.

CITEȘTE ȘI: ULUITOR ÎN VASLUI! I-A FURAT ULEIUL DIN CASĂ, APOI S-A ÎNTORS ȘI A VIOLAT-O

Umilințe greu de imaginat a suportat un tânăr din Botoșaani care a fost sechestrat chiar de prieteni. Timp de două săptămâni, băiatul (21 de ani) a fost supus unor abuzuri greu de imaginat. Cei patru așa-ziși prieteni și-au bătut joc de el în ultimul hal, într-un apartament din Botoșani. Cei patru agresori, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, studenți, se pare, l-au abuzat și sexual și i-au dat foc la păr.

Pe imagini se poate observa cum tânărul stă pe marginea unui pat, în timp ce unul dintre agresori îi dă cu parfum în păr, iar apoi, cu o brichetă, îi dă foc și imediat stinge flăcările cu palmele.

Un tânăr sechestrat a fost umilit, torturat, violat și incendiat de prieteni

Tânărul supus unor astfel de chinuri provine dintr-o familie săracă, iar după abuzurile la care a fost supus s-a mutat din Botoșani, pentru a uita de tot ce s-a întâmplat, dar și să scape de amenințările celor patru tineri care și-au bătut joc de el. Cu toate acestea, amenințările continuă.

Năzdrăvănia s-ar fi petrecut în urmă cu aproximativ un an, iar în tot acest timp victima s-a mutat din Botoșani în București pentru a scăpa de batjocură și umilințe. Cazul a ieșit la iveală abia acum, după ce unul dintre agresori a trimis mai multe clipuri video, filmate în timp ce-și băteau joc de tânăr, unor prieteni.

Imaginile au fost publicate de stiri.botosani.ro, iar Poliția a deschis imediat o anchetă.