Imagini terifiante! O româncă înjunghie un ofițer italian cu un cuțit, în plină stradă + Mesajul uluitor al femeii pe Facebook VIDEO

Publicat: 02/06/2019 | 10:27

Scene șocante pe o stradă din portul Ravenna! O româncă a atacat cu un cuțit un ofițer al Marinei Italiene, în timp ce acesta se afla la niște repetiții militare, alături de colegi. Totul a fost filmat.

Femeia în vârstă de 43 de ani a fost arestată, după ce l-a înjunghiat pe ofițer.

Totul s-a întâmplat pe 31 mai, în portul din Ravenna, acolo unde ofițerii marinei italiene efectuau o repetiție pentru parada de pe 2 iunie, scrie observator.tv. Momentele halucinante au fost surprinse de o cameră de loat vederi, din respectivul port.

Pe imagini se poate observa cum femeia, care are dublă cetățenie, română și moldovenească, se apropie de un grup de militari în uniformă și, fără să stea pe gânduri, începe să strige că este ofițer al Armatei Ruse. Apoi, scoate cuțitul și îl atacă pe un căpitan al Gărzii de Coastă, pe care îl înjunghie de mai multe ori.

Mesajul femeii pe Facebook: ”Bombă la Ravenna!”

Elena Cazacu a fost imobilizată chiar de Andrea Giacomini, comandantul poliției municipale din Ravenna, care se afla în zonă.

„Femeia este o atletă, cu o formă fizică de invidiat și o forță considerabilă, toate caracteristicile care ar fi compatibile cu apartenența ei la forțele armate, așa cum susținea ea, dar cel mai probabil suferă de probleme mentale”, a declarat Andrea Giacomini.

Elena Cazacu a fost arestată preventiv, iar autoritățile italiene iau în calcul expulzarea acesteia din motive de ordine publică.

Anchetatorii au descoperit că, în ziua atacului, românca a postat pe Facebook un mesaj îngrijorător: ‘Oggi Bomba a Ravenna!!! Corleone 777!!! Generale Russo Cazacu Elena Ivan !!! (n.r. Astăzi bombă la Ravenna! Corleone 777! Generalul rus Cazacu Elena Ivan)’.