Imagini uluitoare la Cernavodă! Străzi și magazine, inundate VIDEO

Publicat: 19/06/2019 | 21:27

Mai multe mașini au ajuns în apă până la capote, iar mai multe magazine și străzi au fost inundate, după ce o ploaie torențială de 40 de minute, care a căzut, miercuri, în centrul localității Cernavodă din județul Constanţa.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, miercuri după-amiază, în centrul localității Cernavodă, după ce o ploaie torențială de numai 40 de minute a inundat o stradă întreagă.

„În orașul Cernavodă, județul Constanța, 20 de pompieri din cadrul Detașamentului Cernavodă intervin pentru evacuarea apei din centrul orașului. Se intervine cu o au-tospecială de stingere, patru motopompe și un autocamion”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Cernavoda

JUDEŢUL CONSTANŢA, CERNAVODĂ || 19 iunie, ora 17.30 ☔🌧️☔

Publicată de Meteoplus pe Miercuri, 19 iunie 2019

Mai multe mașini au ajuns sub apă mai sus de capotă, pe alocuri aceasta depășind jumătate de metru înălțime, De asemenea, și mai multe spații comerciale aflate în zonă au fost inundate.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, 19 iunie, cod galben de ploi torențiale și descărcări electrice, până, joi, 20 iunie, ora 23.00. În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova, cea mai mare parte a Munteniei și local în Oltenia și Dobrogea vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40 – 60 l/mp.

 

Citește și...