Imagini unice cu burtica cântăreţei. Sore îşi face poftele la volan!

Publicat: 24/02/2016 | 23:39

Mai are foarte puţin până ce va deveni mămică, şi nu ratează controalele medicale. Sore a fost la doctor, iar pe drum au napadit-o...poftele!

 

Cântăreaţa a mers la control, la o clinică privată din zona Pieţei Victoria din Capitală, pentru a se asigura că totul este bine cu bebeluşul pe care îl poarta în pântece şi urmează să vină pe lume peste aproximativ o lună. CANCAN.ro a fotografiat-o pe artistă, la volanul maşinii sale, în momentul când s-a abătut puţin din drum pentru o urgenţă….culinară! Sore s-a oprit la un fast-food şi a comandat la drive-in, astfel că şi masa a luat-o tot la volan, în parcare. Mai apoi, cu poftele de gravidă satisfacute, Sore a coborât din maşină îndreptându-se către sediul clinicii.

Sore a mâncat repede la volan, în drum spre spital
Sore a mâncat repede la volan, în drum spre spital

Nu a stat mult înauntru, şi a iesit, mergând din nou către maşina. Sore părea netulburată, semn că sarcina merge bine iar medicii nu au găsit nimic îngrijorător. Cântareaţa s-a aşezat din nou pe scaunul şoferului unde a deschis dosarul medical, aruncându-şi o privire pe ecografiile făcute cu puţin timp în urmă de medici!

Cantareaţa a primit veşti bune despre evoluţia sarcinii
Cantareaţa a primit veşti bune despre evoluţia sarcinii

Sore urmează sa nască, prin cezariană, în luna martie. „În 3 săptămâni, maximum o lună!” le-a comunicat artista prietenilor pe reţeaua de socializare. Ea va deveni mămica unei fetiţe care se va numi Erin. Cântăreaţa trăieşte o poveste de iubire cu avocatul Mircea Juleanu.

(Gabriel Niculescu)

Citește și...