Imaginile care îți sfâșie inima! Gestul făcut în ziua înmormântării de soțul polițistei care și-a asasinat fiul de 6 luni și mama, după care s-a sinucis

Publicat: 02/08/2018 | 13:50

Au curs râuri de lacrimi în comuna Băleşti din județul Gorj, unde au fost conduși pe ultimul drum Adela Lepădat, polițista care și-a executat în stil mafiot bebelușul și mama, iar apoi și-a pus capăt zilelor. Cele trei sicrie au fost depuse în tot atâtea mașini mortuare, iar ipostazele în care a fost surprins soțul Adelei, Constantin Lepădat, le-au sfâșiat inimile celor prezent la înmormântare.

Citește și: Imagini sfâșietoare de la înmormântarea polițistei care și-a ucis mama și bebelușul!

Gestul emoționant făcut la înmormântare de soțul polițistei care și-a împușcat mortal copilul și mama, după care s-a sinucis

Citește și: Noi detalii din ancheta tragediei provocate de polițista din Gorj. Soțul femeii a lăsat arma pe masă și nu a încuiat-o în cutia specială

Adela Lepădat, băiețelul ei de doar șase luni și mama ei au fost îngropați în același cavou în cimitirul din comuna gorjeană. În ziua înmormântării a plâns și cerul, și, conform tradiției populare, dacă este plouă când cineva este îngropat înseamnă că i-a părut rău că a murit. Cei din cortegiu au înțeles semnul divin și au început să se roage pentru sufletele celor trei.

Rudele și apropiații au observat că soțul Adelei Lepădat, care este și el polițist, nu s-a dezlipit de micul sicriu alb în care era depus trupul fără viață al fiului său. După cum se poate vedea în imagini, el e ținut de un bărbat, pentru că exista posibilitatea să i se facă rău și să se prăbușească la pământ.

“A fost un om și o polițistă deosebită Și-a desfășurat activitatea cu conștiinciozitate, nu am întâmpinat nicio problemă în cei peste 12 ani cât i-am fost șef direct cu această polițistă, care, mai târziu, mi-a devenit și fină. Este inexplicabil ceea ce s-a întâmplat. Specialiștii vor stabili cauzele”, a  declarat Daniel Brotea, șeful polițistei criminale, potrivit stirilekanald.ro.

Citește și: Soțul Adelei Lepădat a presimțit nenorocirea?! Gestul făcut înainte să ajungă acasă: “Când a intrat în camerele groazei a rămas înmărmurit”

Când s-a petrecut nenorocirea

Duminică seara, 29 iulie, Adela Lepădat, o polițistă din Gorj, și-a împușcat mortal fiul de doar șase luni, mama ei, în vârstă de 54 de ani, după care s-a sinucis. Ea era în concediu de creștere a copilului. Specialiștii sunt de părere că Adela Lepădat a suferit o depresie postnatală.

Citește și...