Imaginile groazei! Un cuplu de lesbiene s-a sinucis, alături de cei șase copii înfiați, plonjând cu mașina de pe o stâncă!

Publicat: 02/04/2018 | 09:17

Jennifer și Sarah Hart, ambele de 39 de ani, au decedat, după ce SUV-ul în care se aflau a plonjat de la o înălțime de 100 de picioare de pe o stâncă, pe autostrada Pacific Coast din California de Nord. Dovezile preliminare arată că accidentul ar fi fost intenționat. În mașină se aflau și șase copii.

SUV-ul circula cu 90 de mile pe oră. Corpurile a trei copii au fost găsite. Alți trei copii sunt dați dispăruți. Poliția crede că toți cei șase copii pe care cuplul lesbi îi adoptase se aflau în acea mașină, în acel moment teribil.

Căpitanul de poliție Greg Baarts cu spune că informațiile scoase din software-ul SUV-ului arată că vehiculul avea viteză în momentul în care a plonjat de pe stâncă și nu există urme de frânare. „Avem motive să credem că accidentul a fost provocat. Toate acestea se bazează pe informații preliminare,” a mai spus polițistul.

Baarts a dezvăluit că informațiile electronice, combinate cu lipsa marcajelor de derapaj îi fac pe oficiali să creadă că a fost un accident intenționat. „S-a accelerat până la capăt, până când mașina a căzut de pe stâncă”, a spus un purtător de cuvânt al CHP.

Cinci membri ai familiei Hart au fost găsiți morți

Încă trei copii, despre care se presupune că au fost în vehicul atunci când a căzut în apă, sunt căutați.

Autoritățile spun că toți cei opt membri ai familiei Hart, între care șase copii cu vârste cuprinse între 12 și 19 ani, sunt morți.

Trupurile a trei copii – Markis Hart, 19 ani, Jeremiah Hart, 14, și Abigail Hart, 14 – au fost găsit morți, la baza stâncii de unde a căzut mașina.

Politia crede că ceilalti trei copii ai cuplului Jennifer-Sarah, Hannah Hart, 16 ani, Devonte Hart, 15, și Sierra Hart, 12 – au fost de asemenea în mașină la momentul accidentului, însă trupurile lor nu au fost găsite încă.

„Vă pot spune că a fost o scenă foarte confuză, deoarece nu existau urme de frânare, nu exista nici un indiciu despre motivul pentru care vehiculul a turat peste 75 de metri și a plonjat apoi în Oceanul Pacific”, a spus șeriful Allman, potrivit dailymail.co.uk.

Citește și...