Imaginile momentului în showbiz! Vedeta, fotografiată de paparazzi dezbrăcată la balconul hotelului

Publicat: 16/05/2019 | 08:38

Imaginile momentului în showbiz! Paparazzi au reușit să o surprindă dezbrăcată, la balconul hotelului unde era cazată, iar imaginile sunt cu adevărat ”fierbinți”. Paige VanZant, vedetă în UFC, s-a arătată în toată splendoarea sa, explicând, ulterior, că și-a lăsata toate costumele de baie la Sport Illustraded, revista pentru care a realizat un pictorial de excepție. 

Conform  telekomsport.ro, Paige VanZant a realizat un pictorial ”hot” pentru Sport Illustrated, apoi a revenit la hotel și a dorit să facă plajă. Numai că vedeta și-a dat seama că nu avea costum de baie, fiindcă rămăseseră la redacția publicației respective. În consecință, s-a dezbrăcat de toate inhițiile și a apărut dezbrăcată în balconul camerei de hotel. Bineînțeles, paparazzi nu au putut rata o asemenea ocazie.

„OK, sunt în Miami pentru Sports Illustrated. Şi, desigur, nu m-am împăchetat niciunul dintre cele 20 de costume de baie. Aşa că sunt pe balconul meu încercând să mă bronzez în lenjeria mea intimă. Şi ştiu că toţi de pe balcoanele din jur probabil că-mi pot vedea fundul, dar este greu, deoarece fundul meu este deja în revistă (n.red. în Sports Illustrated), a explicat Paige VanZant pe pagina ei Instagram.

Citește și...