Imaginile unui flagrant culinar cu Oana Roman la 3 dimineaţa! ”Înc-o şaorma şi mă duc cu soţul ca să mă culc!”

Publicat: 13/03/2016 | 21:35

Oana Roman se plânge că răutatea presei i-a făcut pe oameni s-o privească, cităm, ”ca pe o grasă care mănâncă şaorma”. Noi acum ce să facem, după ce am pozat-o făcând chiar lucrul ăsta? Că e o fostă slabă care mănâncă şaorma?

 

Între realitate şi ceea ce percep oamenii nu este, uneori, nicio diferenţă

„Atât s-a spus despre mine că arăt într-un anume fel, încât oamenii şi-au creat o imagine despre mine prin prisma a ceea ce alţii le-au spus. Nu au mai trecut imaginea prin filtrul minţii şi ochilor lor. Au luat de bun ceea ce li s-a spus şi s-a împământenit în mintea lor o imagine creată de alţii. Ani de zile li s-a spus că sunt o grasă care mănncă shaorma…pe toate canalele posibile s-a transmis această imagine în mod repetat şi obsesiv. S-au scris articole, s-au făcut bancuri, s-au desenat caricaturi. Oamenii au rămas în minte cu această percepţie.”

Oana Roman a fost slabă, dar forţa şaormei e mai puternică decât în Star Wars. Lipia împachetată cu de toate îndesate înăuntru are o gravitaţie mai mare decât Soarele însuşi. Inevitabil ajungi la ea, oriunde ai fi şi orice ai face.
Oana Roman a fost slabă, dar forţa şaormei e mai puternică decât în Star Wars. Lipia împachetată cu de toate îndesate înăuntru are o gravitaţie mai mare decât Soarele însuşi. Inevitabil ajungi la ea, oriunde ai fi şi orice ai face.

Asta scria acum câteva săptămâni Oana Roman pe Facebook, cuvânt cu cuvânt, de-ţi venea să te autoflagelezi cu furtunul de la maşina de spălat la gândul că ai putut să crezi aşa ceva despre ea.
Doar că nu trece luna şi cum este surprinsă Oana Roman? Mâncând şaorma, normal. Şi, pentru ca ”percepţia” să se confirme în totalitate, nu părea nici că se află tocmai într-o relaţie foarte fericită cu cântarul. Dar na, aşa e presa, rea. Probabil tot presa a obligat-o, sub ameninţarea şantajului, să mănânce acea şaorma. Iar ea a urât fiecare secundă din regretabila experienţă, bleah!

colaj oana roman 2

Shaorma ”dă la Dristor” is Uanderful!

De fapt, e mai simplu de atât. Presa, biata de ea, n-a avut absolut nimic de-a face cu decizia Oanei şi-a soţului ei de-a face oprire la Dristor Kebab la plecarea de la Uanderful, sâmbătă noaptea, pe la 2:40.

colaj oana roman 3

E drept că Oana a aşteptat în maşină cât timp iubitul ei s-a dus să ia de ale gurii, dar de bucurat de produsele sănătoase ale localului din Colentina s-au bucurat amândoi. Asta deşi soţul Onucăi a furat un pic startul, gustând din şaorma încă din stradă. Suntem convişi că Oana a recuperat din plin pe parcurs, însă. Sau ar trebui să zicem ”din plină”?

Stai liniştită, dragă Oana. Nu te discriminează nimeni, trăim într-o ţară liberă, în care oricine are şi libertatea de a mânca şaorma, şi pe aceea de a fi supraponderal, dar şi pe cea de a scrie despre asta din când în când. Toată lumea fericită, aşadar. Acestea fiind zise, să-ţi fie de bine şi poftă bună (spunem asta pentru că probabil te-am prins imediat după o masă şi înainte de alta).

Ana Manole

Citește și...