Imbracata in alb, Monica Tatoiu s-a facut neagra de suparare dupa concertul Pink Martini!

Publicat: 20/10/2013 | 12:08
Imbracata in alb, Monica Tatoiu s-a facut neagra de suparare dupa concertul Pink Martini!

Vedeta TV, insotita de sotul sau, au fost la un pas sa rabufneasca de nervi, dupa o seara minunata, petrecuta la un concert de cinci stele.

Dupa un concert la Sala Palatului a formatiei Pink Martini, in care si-a reincarcat bateriile, alaturi de sotul ei, Monica Tatoiu a iesit cu fruntea descretita, schimband cateva impresii despre spectacol.

Vedeta TV asteapta masina

Cei doi s-au retras intr-un loc pentru a-si putea suna un prieten care sa-i ia cu masina. Aici lucrurile au inceput sa se schimbe usor-usor, dupa cateva minute in care vedeta TV incepuse sa zgribuleasca de frig, iar sotul tasta incontinuu pe telefon.

Monica Tatoiu are gesturi nervoase

Degeaba a vrut sa se incalzeasca ea cu o tigara, si-a dat seama in ultimul moment ca este prea multa lume care ar putea s-o observe, si a indesat-o intr-o gentuta.

Monica Tatoiu renunta sa mai fumeze in public

Dupa cateva zeci de minute de asteptat masina a inceput sa caste,si s-a enervat atat de rau incat a inceput sa gesticuleze spre strada, in timp ce vorbea cu sotul ei, iar intr-un final si-a aranjat, la fel de iritata, parul.

Monica Tatoiu urca in masina dupa ce sotul ii deschide portiera

Intr-un final a aparut si prietenul cu masina, iar Monica Tatoiu se urca in masina, dup ace sotul i-a deschis, elegant, portiera.

Sotul vedetei urca in fata

(M.A.)
 

Citește și...