Împăcare bombă la Puterea Dragostei! După ce și-au spus „adio”, Andra și Bogdan Mocanu formează din nou un cuplu

Autor: Daria Popa
Publicat: 20/05/2020 | 09:45
Împăcare bombă la Puterea Dragostei! După ce și-au spus „adio”, Andra și Bogdan Mocanu formează din nou un cuplu

După ce au renunțat să mai formeze un cuplu, cei doi concurenți de la Puterea Dragostei, Andra și Bogdan Mocanu și-au mai dat o șansă și s-au împăcat. Vestea i-a bucurat enorm pe fanii acestora, care s-au întristat teribil atunci când au aflat de despărțirea lor. 

Încurcate sunt căile dragostei pentru unii, dar atunci când există iubire adevărată, există împăcare după orice despărțire!

Andra Volos și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au împăcat

După ce și-au spus adio, iar vestea despărțirii lor a căzut ca un fulger pentru fanii emisiunii în cadrul căreia s-au cunoscut, Andra și Bogdan Mocanu formează din nou un cuplu. După ce s-au atacat prin intermediul mai multor mesaje transmise prin vlogguri sau prin intermediul prietenilor, Andra și Bogdan Mocanu s-au revăzut, pentru a sta de vorbă.

CITEȘTE ȘI – BIA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI A DAT TOTUL PE FAȚĂ! IATĂ MESAJELE DINTRE EA SI BOGDAN MOCANU: ”DACĂ EȘTI CURIOASĂ…”

Mai mult, Andra a stat de vorbă și cu Bia, cea care a avut grijă să-i fie pansament iubitului său, în această perioadă grea.

„Eu m-am întâlnit cu ea. Am lămurit niște discuții și cam atât. Totul este ok, nu am nimic cu ea, ea nu are nimic cu mine. Eu am promis cănu voi vorbi foarte mult despre subiectul ăsta fiindcă vreau să se termine tot”, a declarat Bia, despre întâlnirea cu Andra Volos, potrivit wowbiz.ro.

Acum două-trei zile m-am văzut cu Bia doar ca să vorbim și să-mi arate ea mai multe chestii. Am întrebat ce s-a întâmplat cu poliția. Nu mai sunt supărată pe el și nici pe Bia. Nu mai vreau să vorbesc despre subiectul ăsta.

NU RATA – ANDRA VOLOS ȘI BOGDAN MOCANU DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, PLANURI DE VIITOR: ”TU O SĂ FII MODELUL”

Am vorbit tot ce trebuia să-mi zică. Mi-a zis că voia să fie împăcat cu sufletul că a vorbit cu mine după atâta timp. Mi-a zis ofurile și viața merge înainte. M-am văzut cu el pentru că m-a sunat și am zis că după atâta timp. Nu ne-am împăcat. Cum ar fi ca după toată nebunia asta să mă duc să mă împac?” a spus și Andra, despre cele întâmplate.

Citește și...