Impact devastator în județul Prahova. Un autoturism s-a făcut praf în localitatea Brazi. Trei oameni au fost grav răniți

Publicat: 14/11/2019 | 17:22

Impact devastator în județul Prahova. Accidentul s-a produs pe DJ101G, în dreptul localității Brazi. Din primele date, se pare că impactul s-ar fi produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Mașina a ieșit de pe șosea și s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.

Atât conducătorul autoturismului cât și cei doi ocupanți au fost răniti grav, fiind transportați la spital.  Una dintre victime a fost găsită în stare de inconștientă de echipajul medical. Impactul a fost puternic, încât părți componente din mașină au zburat la câțiva metri distanță.

Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și sunt efectuate cercetări la față locului pentru a se stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

În Argeș, un copil a ajuns la spital

În același timp, în Argeș – pe autostrad – a avut loc un accident și un copil a ajuns la spital.  Accident rutier s-a produs pe A1, la km 101, sensul spre Pitești. Două autoturisme s-au ciocnit, iar un băiețel de 3 luni a fost preluat de medici și transportat la spital pentru investigații medicale.

Citește și...