In ce conditii MIZERE traiesc Ponor, Iordache si celelalte gimnaste! Imagini in premiera din dormitorul fetelor de la Deva!

Publicat: 11/09/2015 | 15:54
In ce conditii MIZERE traiesc Ponor, Iordache si celelalte gimnaste! Imagini in premiera din dormitorul fetelor de la Deva!

Pe afara-i vopsit gardul si inauntru-i leopardul - o regula general valabila in Romania si, care, din pacate, se aplica si in cazul "fabricii de campioane" de la Deva.

Jocurile Olimpice de anul viitor, gazduite de Rio de Janeiro, bat la usa si, ca de obicei, cele mai mari sperante „tricolore” se pun in gimnastele noastre, singurele care ne-au obisnuit cu medalii in competitiile de aceasta anvergura.

Din pacate, asteptarile noastre si, totodata, performantele fetelor, nu sunt tocmai demne de conditiile in care fetele noastre – Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar si restul – traiesc in centrul olimpic de la Deva.

ponor

Dovada sta o fotografie postata de gimnaste pe un site de socializare, o imagine realizata in dormitorul Larisei Iordache. Iar conditiile sunt cel putin dubioase: igrasie pe pereti, mobilier „antic” si, per ansamblu, ceva intre o camera de camin studentesc si o garsnoriera confort 3.

ponor

Cu toate acestea, nu putem decat sa speram ca Ponor&Co vor depasi „luxul” oferit de centrul de la Deva si, asa cum ne-au obisnuit mai mereu, vor urca steagul Romaniei pe cele mai inalte culmi ale performantei.

B.P

Citește și...