In numele iubirii! Legendarul handbalist Vasile Stanga, iertat de sotie pentru cele TREI amante

Publicat: 24/11/2013 | 00:28

Vasile Stanga, cel mai mare handbalist din istoria Romaniei, a avut o cariera fenomenala, dar si o viata extrasportiva demna de un scenariu de telenovele. Din fericire pentru el, are o sotie iertatoare.
 

De 11 ori campion national cu Steaua, golgeter al Campionatului Mondial din 1982 si cel mai bun marcator al Romaniei din toate timpurile, Vasile Stanga s-a remarcat nu doar prin cariera lui, ci si prin viata amoroasa.

Casatorit de aproape trei decenii cu fosta baschetbalista Ecaterina Stanga, cu care are doi copii – Andrei si Corina -, legendarul handbalist a calcat de cel putin trei ori pe bec.

vasile stanga

Iar o data a facut-o cat se poate de apasat! Vasile Stanga a avut o relatie extraconjugala de 17 ani cu Felicia Prunescu. Amanta i-a daruit o fata, Cristina, pe care ex-antrenorul echipei nationale a recunoscut-o doar dupa ce justitia hotarase ca el este tatal natural.

vasile stanga

Fostul sportiv s-a despartit de amanta dupa ce aceasta a aflat ca este, la randul ei, inselata. Amanta amantei se numeste Violeta Popa si a fost psihologul echipei nationale pe cand Stanga ocupa functia de selectioner. Cea de-a treia relatie extraconjugala a lui Vasile Stanga a fost cu celebra Melania Medeleanu, amantlacul avand loc, din cate se pare, cand vedeta inca era casatorita cu solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu.

Melania Medeleanu

Iata insa ca hotul neprins e negustor cinstit. Vasile Stanga a fost prins de fiecare data insa, din fericire pentru el, are o sotie din cale-afara de intelegatoare si de iertatoare. Si astfel, desi multi au cantat prohodul casniciei lor, sotii Stanga sunt in continuare impreuna si se inteleg cat se poate de bine.

paparazzi

Vasile si Ecaterina au fost surprinsi de paparazzii CANCAN.RO zilele trecute intr-un mall din Capitala si concluzia este una cat se poate de clara: Sunt foarte fericiti impreuna. Semn ca, in unele cupluri, fericirea conjugala nu tine cont de numarul amantelor, ci de cat de iertatoare este sotia…

J.D.
 

Citește și...