În plin divorț de soțul ei, Andreea Antonescu recunoaște că are un nou iubit: „Există un el în viața mea acum”

Publicat: 18/08/2019 | 15:01
În plin divorț de soțul ei, Andreea Antonescu recunoaște că are un nou iubit: „Există un el în viața mea acum”

Relația dintre Andreea Antonescu și Traian Spak nu se desfășoară sub cele mai bune auspicii, fanii lor fiind aproape convinși că acest cuplu se va destrăma cât de curând. Andreea Și Traian pozează într-o familie modernă, însă, în spatele cuvintelor, se ascunde mult mai mult decât atât.

De curând, Andreea Antonescu a oferit două declarații lapidare, iar fanii au tras imediat concluzii din care reiese că mariajul este pe cale să se destrame. Întrebată despre realția dintre ea și Traian, Andreea a răspuns, inițial, ”Încă nu sunt divorțată”, acest ”încă” alimentând și mai mult zvonurile. Pe de altă parte, Andreea a ținut să îl descrie pe bărbatul dorit. ”Toată viața mi-am dorit un bărbat puternic, un bărbat lângă care să mă simt protejată”, a explicat Andreea Antonescu.

Dar iată că Andreea Antonescu a făcut o mărturisire-bombă! Există cineva în viața ei, în momentul de față, numai că nu este alături de… bărbatul misterios. ”Dacă există un el? Hmmm, bine înțeles că există un el în viața mea acum (…) În momentul ăsta nu sunt cu el. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț”, a mai spus Andreea Antonescu pe contul ei de socializare. Ceea ce, bineînțeles, ridică numeroase semne de întrebare, printre care și acela dacă nu cumva ”bărbatul misterios” este un străin care se află, cel puțin deocamdată, la distanță de frumoasa Andreea.

”De patru ani tot divorțez…”

Totuși, Andreea recunoaște că Traian a fost lângă ea, de fiecare dată când a putut și este un om ”foarte bun”.

”De patru ani tot divorțez… Traian este un om pe care îl respect foarte tare, la care țin foarte mult și suntem conștienți că faptul că avem un copil împreună, suntem conștienți că ea este universul nostru, știm că trebuie să luptăm pentru ea, indiferent ce ne aduce viața. În momentul de față am ales muzica, cu tot ceea ce implică asta. Pe Traian nu l-a deranjat, ce am apreciat la ea tot timpul a fost faptul că și-a dorit să pun muzica pe primul plan. El s-ar fi dat la o parte dacă ar fi considerat că relația noastră ar fi un impediment în cariera mea… Traian e un om foarte bun… E un om care, atât cât a putut, a fost lângă mine”, a mai spus Andreea Antonescu, conform kfetele.ro.

Andreea Antonescu și Traian Spak

 

 

Citește și...