In sfarsit poate rasufla usurat! Hartuitorul milionarului roman fara chip a fost arestat!

Publicat: 09/01/2015 | 03:52
In sfarsit poate rasufla usurat! Hartuitorul milionarului roman fara chip a fost arestat!

Unul dintre cei mai bogati romani, Zoltan Teszari, patronul cunoscutei firme de comunicatii RCS&RDS, supranumit milionarul “fara chip” respira usurat dupa ce unul dinrte cei mai mari dusmani a fost arestat.

Zoltan Teszari a ales sa traiasca in anonimat, departe de agitatia cotidiana sau lumnina refelctoarelor, dar mai ales fara ca publicul larg sa-l cunoasca.E greu de spus, dar nu ar fi exclus ca el sa fie chiar cel mai bogat roman, mai bogat chiar decat Frank Timis sau Ioan Neculaie, cei care domina topul miliardarilor romani.

zoltan teszari

Acest lucru s-a descoperit in urma cu mai multi ani, cand Teszari a avut o oferta de cumparare a afacerii sale de peste un miliard de euro. De atunci, insa, compania sa aproape s-a dublat in cifra de afaceri, valoarea crescandu-i mai mult decat triplu. Si valoarea continua sa creasca uluitor, el extinzandu-si afacerile si in Europa.

In ciuda vietii sale private tinute foarte bine la secret, un detaliu absolut uluitor tot s-a aflat. Este vorba despre una dintre cele mai mari temeri ale milionarului. Un hot care l-a terorizat mai multa vreme, iar acum acesta nu doar ca a fost identificat, dar a ajuns inclusive in fata instantei.

Milionarul a scapat de cea mai mare frica

Claudiu L. a fost condamnat la patru ani de inchisoare dupa reclamatiile facute de catre Zoltan Tsezari.


Nimeni nu stie unde locuieste sigur

Un alt aspect pastrat secret de Tsezari il reprezinta si locuinta lui. Exista doar zvonuri cum ca acesta ar locui in anexa unui hotel de doua stele, aflat la cativa kilometri de Oradea.

Milionarul a scapat de cea mai mare frica

Nici macar angajatii nu-i cunosc chipul, ci doar vocea, pentru ca tine legatura cu ei prin intermediul sistemelor electronice de conferinta. La fel procedeaza si cu putinii prieteni care i-au mai ramas. Miliardarul are o viata extrem de normala, singurul lucru care il scoate in evidenta fiind un Porsche Cayenne cu care circula foarte rar.

(M.A.)