În Ucraina se joacă tare » Derby pentru titlu la Kiev la reluarea sezonului competițional!

Autor:
Publicat: 31/05/2020 | 11:55
În Ucraina se joacă tare » Derby pentru titlu la Kiev la reluarea sezonului competițional!

La reluarea sezonului competițional în Ucraina, țară care a scos fotbalul din carantină după ce întrecere a fost suspendată ca urmare a pandemiei de coronavirus care a curpins întreaga lume, astăzi va avea loc derby-ul dintre Șahtior Donetk și Dinamo Kiev.

Partida va începe la ora 17:00 șoi se va disputa fără spectatori pe stadionul „NSC Olimpiyskiy Stadium” din Kiev. Duelul prince cele două echipe despărțite de numai puțțin 13 puncte în clasamment. Șahtior abordează derby-ul de pe primul loc cu 59 de puncte după 23 de runde și cu o victori astăzi are șansa de a se distanța la 16 lungimi de principala rivală în lupta pentru titlu.

De remarcat ar fi parcursul aproape perfect de pe teren propriu al celor din Donetk, Șahtior având 10 victorii, o remiză și niciun eșec (golaveraj 35-5). Chiar și așa Șahtior va fi nevoită să se întrebuințeze serios pentru a câștiga cele trei puncte puse în joc Dinamo Kiev fiind o formație care s-a descurcat foarte bine în acest sezon în deplasare obținând 8 victorii, o remiză, suferind și două eșecuri (golaveraj 25-8). Cert este că sunt toate premisele să asidtăm la un duel spectaculos având în vedere că cele două formații au și cele mai bune ofensive ale campionatului cu 59 de goluri marcate (n.r. Șahtior), respectiv 45 de goluri marcate (n.r. Dinamo Kiev).