Încă o gravidă în showbizul din România! O fostă prezentatoare s-a pozat cu burtica la vedere într-un costum de baie sexy

Publicat: 23/05/2019 | 14:45

Nu mai există niciun dubiu că anul 2019 este despre vedete din România care rămân însărcinate. Roxana Ionescu, Anca Serea, Alina Pușcaș, Diana Dumitrescu sunt doar câteva dintre cele care numără săptămânile până când vor deveni mame. Iar recent s-a aflat că o fostă prezentatoare este gravidă. Vedeta a făcut primele declarații despre sarcină și s-a pozat cu burtica la vedere într-un costum de baie sexy.

Fosta prezentatoare Doria Ivan este însărcinată

Doria Ivan este una dintre fostele prezentatoare care a ales să aibă o viață cât mai discretă după ce s-a retras din lumea showbizului. După ce și-a ținut sarcina ascunsă o perioadă, de curând, focoasa brunetă le-a împărtășit tuturor vestea cea mare. Vedeta a urcat pe o rețea de socializare o poză în care apare la plajă, într-un costum de baie din două piese, iar burtica de gravidă i se poate vedea în toată splendoare.

“Am trecut prin atâtea anul trecut că nici nu știu… Simțim amândoi că Universul s-a gândit ca măcar sarcina să fie frumoasă, ușoară, fără nici un fel de probleme” este mesajul transmis de viitoarea mămică amicilor săi, potrivit wowbiz.ro.

Diva nu a spus sexul bebelușului, însă le-a mărturisit că prietenilor că partenerul ei de viață este fericit că va deveni tată. “Adevărul este că tati este leșinat, atât de mândru că va avea un copil… Mai că nu și-a scris pe frunte, așa mândru este”, a mai dezvăluit frumoasa Doria Ivan.

Fosta prezentatoare Doria Ivan este însărcinată

Doria Ivan este căsătorită cu un om de afaceri și s-a stabilit peste hotare.

Citește și...