Incendiu la Exatlon România! Au fost intoxicați cu fum otrăvitor

Publicat: 22/03/2019 | 09:32
Incendiu la Exatlon România! Au fost intoxicați cu fum otrăvitor

Panică printre concurenții de la Exatlon, după ce a fost declanșat un incendiu în Las Terrenas, localitatea dominicană unde se filmează show-ul. Autoritățile sunt de părere că a fost o mână criminal, iar cei ce locuiesc acolo au fost intoxicați cu fum otrăvitor și se plâng că nu pot respira.

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, locuitorii din cartierul La Granja se plâng că nu mai pot respira din cauza fumului gros care se ridică zilnic din cauza unor incendii de la groapa de gunoi din apropiere.

Presa din Republica Domincană relatează că problema este una cât se poate de serioasă, iar polița municipală este în alertă, bănuindu-se că există o mână criminală care dă foc deșeurilor. Pe de altă parte, Ministerul Mediului caută soluții pentru mutarea gropii de gunoi de lângă Las Terrenas, mai ales că în ultimii ani zona a început să prospere de pe urma turiștilor străini, potrivit stirilekanald.ro.

 

Mai multe producții internaționale printre care și Exatlon România, se filmează lângă Las Terrenas, iar echipele care realizează show-ul sunt cazate în această localitate situată în Peninsula Samana din Republica Dominicană.