Incendiu violent în Capitală. Pompierii intervin de urgență! VIDEO

Autor:
Publicat: 06/08/2020 | 11:43
Incendiu violent în Capitală. Pompierii intervin de urgență! VIDEO

În aceste momente, pompierii intervin de urgență în Capitală, pentru stingerea unui incendiu ce se manifestă la etajul 10 al unui bloc din zona Mihai Bravu.

UPDATE: Conform reprezentanților ISU București Ilfov, incendiul a fost localizat.

A fost acordat primul ajutor pentru nouă persoane (7 adulți și 2 copii), pentru expunere la fum, fără probleme deosebite. Pacienții nu necesită transportul la spital.

UPDATE: Se intervine de la înălțime cu autoscările pe ambele fațade ale clădirii.

Incendiul s-a dezvoltat, inclusiv pe casa scării, până în exteriorul clădirii, pe fațada blocului.

NU RATA – INCENDIU INFERNAL LA O FABRICĂ SITUATĂ PE ȘOSEAUA DE CENTURĂ A CAPITALEI! S-A EMIS MESAJ ROALERT DE AVERTIZARE A POPULAȚIEI

”La etajul 10 unde s-a produs incendiul se verifica în apartamentele învecinate. Au fost găsiți mai mulți locatari, nu sunt în pericol, dar vor rămâne în interior alături de salvatori, nu se poate coborî din cauza temperaturii ridicate”, a anunțat IGSU.

7 locatari sunt evaluați medical

UPDATE: Paramedicii SMURD evaluează medical șapte locatari, printre care și doi copii, care au fost expuși la fum. O femeie in varsta de aproximativ 70 ani, care prezinta arsuri la nivelul bratelor si toracelui a fost coborata cu autoscara, a fost preluata de echipajul smurd.

”În interior intervin echipaje de căutare-salvare și concomitent se lucrează pentru stingerea incendiului, arde puternic într-un apartament, cu degajare mare de fum pe casa scării”, precizează IGSU.

Forțele de intervenție au fost suplimentate. La fața locului sunt 10 autospeciale de stingere, două echipaje SMURD, trei autoscări și un echipaj de descarcerare.

Un incendiu violent a izbucnit în Capitală, în această dimineată, într-un bloc de 10 etaje. Potrivit informațiilor, pompierii au intervenit de urgență la fața locului cu 6 autospeciale de stingere, dar și pentru salvarea locatarilor din blocul din bulevardul Mihai Bravu.

Din fericire, nu există victime pentru moment. Acțiunea este în plină desfășurare. În sprijin acționează și Detașamentul Special de Salvatori.