Începe Exatlon 3, cu unele modificări! Ce rol va avea Alin Andronic în noua emisiune! Planul neașteptat al postului Kanal D

Publicat: 08/01/2019 | 15:00

Ediția a 3-a a Exatlon este gata să înceaptă! Kanal D, postul de televiziune unde va putea fi vizualizat spectaculosul concurs, a dat publicității primele două nume ale concurenților emisiunii. Dar ce rol va juca Alin Andronic?

Atleta Andreea Arsine și cântărețul Mario Fresh sunt numele primilor concurenți anunțați de postul de televiziune.

Revenind la Alin Andronic, cea de-a doua ediție s-a finalizat cu un scandal imens, iar războinicul Alin, care a pierdut finala ediției precedente, continuă să fie susținut de public și să aibă foarte mulți fani. Planul postului turc este să-l readucă pe războinic înapoi în proiect.

În ultimul live pe care acesta l-a susţinut pe paginile lui de facebook şi instagram a fost întrebat dacă se va mai uita la Exatlon 3 şi dacă va mai colabora cu Kanal D pentru următorul sezon. Andronic a explicat că el nu deţine un televizor şi că prima ediţie a show-ului a urmărit-o pe computer. El a precizat că nu intenţionează să mai urmărească şi cea de-a treia ediţie din cauza nedreptăţii care i s-a comis. “Voi urmări probabil doar primul episod să văd concurenţii”, a spus sportivul, potrivit capital.ro.

Războinicul a recunoscut că oficialii postului turc au încercat de mai multe ori să reia legătura cu el şi chiar i-au propus să participe în sezonul 3 al Exatlon ca antrenor. Dezamăgit că în concurs nu i s-a dat nicio şansă la premiu, Alin Andronic a refuzat să mai colaboreze cu Kanal D. A refuzat toate invitaţiile la emisiunea Fan Arena şi nu a acceptat nici să apară în viitorul show. Totuși, Kanal D încearcă să-l înduplece pe Alin și să-l prezinte publicului și la cea de-a treia ediție a reality-show-ului.

Citește și...