Incident șocant, la un liceu din Constanța! Un elev de 12 ani s-a aruncat în gol, de la etajul 2

Publicat: 21/01/2020 | 10:47
Incident șocant, la un liceu din Constanța! Un elev de 12 ani s-a aruncat în gol, de la etajul 2

Un incident șocant a avut loc în această dimineață, la un liceu din Constanța. Un elev de numai 12 ani s-a aruncat de la etajul 2 al unității de învățământ, dintr-un motiv care, pentru moment, nu este cunoscut. 

Un elev de la liceul George Călinescu din Constanța și-a șocat familia, colegii și prietenii. Minorul de numai 12 ani s-a aruncat de la etajul 2 al unității de învățământ și totul s-a petrecut chiar înainte de orele de curs, la ora 7:41 minute.

Potrivit informațiilor oferite de replicaonline.ro, la fața locului au intervenit imediat echipajele medicale, respectiv 2 ambulanțe SMURD, din cadrul detașamentului Palas. Se pare că în urma căzăturii suferite, elevul de numai 12 ani a suferit mai multe leziuni, însă a fost găsit conștient. La fața locului, medicii i-au oferit primul ajutor, iar ulterior, acesta a fost transportat la spital, pentru investigații în plus.

Pentru moment, nu se știe nimic despre motivul șocant pe care l-a avut elevul, de a se arunca de la etajul 2 al liceului la care învăța.

„În această dimineață, în jurul orei 07.50, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un băiat,  de 12 ani, elev al Liceului „George Călinescu” din municipiul Constanța, ar fi căzut de la etajul 2 al unității de învățământ.

Copilul a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, anunţă IPJ Constanţa.

Citește și...