Incredibil! Cât a plătit un fan al Festivalului UNTOLD pe două abonamente

Publicat: 24/12/2018 | 12:16

Festivalul UNTOLD a pășit în Orasul Faptelor Bune, guvernat de Radio Zu și a scos la licitație un pachet cu două abonamente full acces pentru cele 4 zile de festival, ediția aniversară din 2019.

Banii strânși au mers spre cazul Teolinei care la nici 4 ani de viață muncește în fiecare zi pentru a putea merge. Născuta extrem de dificil și readusă la viață prin respirație artificială, Teolina are tetrapareza spastica-paralizie cerebrala. Încă de la vârsta de 4 luni face recuperare.

Singura șansă a fetiței pentru a putea merge este o intervenție chirurgicală la coloană și o altă ortopedică, acestea fiind posibile doar în SUA. Suma necesară este de 70.000$, iar momentan s-au strâns cu ajutorul rudelor și al prietenilor și prin intermediul strângerii de fonduri de pe Facebook aproape 15,500$.

Un ascultător din Baia Mare,cu inima mare, fan al festivalului UNTOLD a licitat pachetul full acces la editia din 2019 cu suma de 24.500 de lei, adica aproape 6000 de euro. Toți acești bani au mers spre cazul Teolinei.

Pachetul full acces înseamnă pentru tânărul din Baia Mare, acces în locuri în care nu a mai avut acces nici un alt fan al festivalului până acum. Îi va cunoaște pe unii dintre cei mai mari artiști ai lumii, care vor urca pe scenele festivalului, se va plimba prin backstage și va avea șansa să ciocnească un pahar de șampanie cu artistul preferat. În plus va avea și consumația gratuită pentru toate cele 4 zile.

Otravă, ambasador al festivalului UNTOLD a fost prezent în studioul Radio Zu amplasat în Orașul Faptelor Bune, unde a povestit despre ce înseamnă această experiență și a acordat pachetul full acces căștigătorului.

Citește și...