Incredibil! Ce a putut să pună Dorian Popa pe peretele biroului din casa de 300.000 de euro | FOTO

Publicat: 20/02/2020 | 09:18

Când spui: “Dorian Popa” te gândești imediat la piesele sale, la multă energie pozitivă, la glume care de care mai interesante, dar și la extravaganță! Ei bine, când și-a decorat vila de 300.000 de euro, cântărețul și-a dat frâu liber imaginației… Iar originalitatea și spontaneitatea, calități care îl definesc, se observă la fiecare pas pe care îl faci în noua lui locuință. Recent, artistul și-a uimit apropiații și fanii cu ceea ce a pus pe unul dintre pereții biroului aflat în casa lui.

Citește și: Cum arată bucătăria din casa de 300.000 de euro a lui Dorian Popa. FOTO

Ce și-a pus Dorian Popa pe peretele biroului din casa de 300.000 de euro

La 31 de ani, Dorian Popa și-a construit casa visurilor sale în Domnești, o localitate aflată la marginea Bucureștiului. Potrivit mărturisirilor sale, locuința are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor. În prezent, cântărețul se află pe ultima sută de metri cu amenajarea, iar într-un episod de vlog urcat de curând pe contul lui de YouTube, a dezvăluit unul dintre locurile preferate din vilă. După cum puteți vedea atât în galeria foto a articolului, dar și în clipul de mai jos, artistul a pus pe unul dintre pereții biroului său un panou din mușchi și licheni stabilizați, ce au la bază dragostea pentru natural, ecologic şi neconvenţional.

Citește și: În ce zi a lunii primesc, de fapt, Selly, Dorian Popa și Abi Talent banii de la YouTube

“Vă arătăm marele perete din mușchi, Johnule! Stai așa, să aprindem și asta. (…). Mamă, miroase a salată, ești nebun?! Oau, Johnutzule, ce frumos este! E scos din priză acum… Păi, eu nu vreau să fie scos din priză, vreau să îl vedem și noi în priză, nu?!”, a spus Dorian Popa în timp ce era filmat de una dintre persoanele apropiate.

Citește și: Eva Măruță îl imită perfect pe Dorian Popa! Cătălin Măruță a filmat scenele, iar imaginile au devenit virale

Nu mai e un secret pentru nimeni că natura a creat cele mai inspirate şi uimitoare ambianţe dintotdeauna… Cu alegerea sa, carismaticul cântăreț a adus puțin din magia naturii în spaţiul său personal și este extrem de încântat de ceea ce a ieșit.

“Bă, da ce frumos arată! Este senzațional! Deci, imaginați-vă că o să stau eu frumos – dă-te încolo… Când o să stau eu frumos pe canapea aici, Johnule… (…). Deci, imaginați-vă când o să stau eu pe canapea, cât de cool o să se vadă în spate meu ăsta aprins! (…)”, a mai spus entuziasmat actorul care joacă în serialul “Sacrificiul” de la Antena 1.

Citește și: Așa devreme?! La ce vârstă și-a început viața sexuală Dorian Popa

Citește și: Cum arăta Dorian Popa acum 3 ani când s-a apucat prima oară de YouTube. Făcea absolut orice idioțenie ca să-și crească numărul de abonați!

Dorian Popa, cântăreț și actor

Dorian Popa (n.: 8 august 1988) a avut o copilărie foarte grea, după ce tatăl lui i-a părăsit. Mama a devenit automat şi tată pentru el şi fratele lui, Ciprian. Artistul trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Claudia Iosif.

“Aveam vreo 15-16 anişori şi lucrurile nu mai mergeau bine între ai mei… Am crescut într-o familie deschisă, motiv pentru care am înțeles întotdeauna că se poate întâmpla acest lucru. Încercam doar să înţelegem ce se întâmplă şi să ne iubim ambii părinţi în același fel. Separarea s-a produs, dar divorțul nu venise imediat, pentru că noi eram oarecum mititei.

Au mai trăit așa separați. În momentul în care am devenit eu major (…) lucrurile au devenit mai serioase pentru că nu mai eram noi implicaţi în mod direct (…). Să nu încercați vreodată să țineți partea vreunui părinte. Tata nu a înțeles acest lucru și a încercat la un moment dat să ne interzică să vorbim cu mama mea, spunând lucruri ce nu trebuiau spuse”, a declarat artistul în cadrul unui interviu oferit în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Citește și...