Cum arăta Dorian Popa acum 3 ani când s-a apucat prima oară de Youtube. Făcea absolut orice idioțenie ca să-și crească numărul de abonați!

Autor: Alina S.
Publicat: 22/01/2020 | 14:14
Cum arăta Dorian Popa acum 3 ani când s-a apucat prima oară de Youtube. Făcea absolut orice idioțenie ca să-și crească numărul de abonați!

Dorian Popa, unul dintre cei populari tineri din showbiz-ul românesc actual, a reușit să cucerească publicul adolescent foarte repede, mai ales în mediul online. Asta și pentru că a făcut aproape orice pentru a le câștiga atenția, chiar și cele mai nebunești lucruri. 

Notorietatea lui Dorian a atins cote maxime în ultimii ani, tânărul având un parcurs profesional ce l-ar face invidios pe oricare dintre colegii lui de breaslă. Este extrem de activ pe Internet, atât pe Youtube, cât și pe Instagram, unde are foarte mulți urmăritori. Totuși, acest lucru a însemnat și multă muncă, dar și multe compromisuri făcute de-a lungul timpului. În urmă cu câțiva ani, pe când Dorian Popa se afla la începutul activității sale de vlogger, înainte de a fi un influencer online, artistul nu se dădea înapoi de la nimic pentru a atrage abonați pe propriul canal de Youtube.

Deși pentru mulți poate părea incredibil, Dorian Popa are milioane de vizualizări la clipurile sale în care face tot felul de lucruri nebunești, precum gustatul mâncării de câini, mânjitul cu pastă de dinți, spartul ouălelor pe cap. Pe atunci, Dorian dădea curs oricărei provocări, doar pentru a cuceri publicul Youtube. Și se pare că această strategie a și funcționat.

 

Lala Band, rampă de lansare pentru Dorian Popa

Dorin Popa a devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel, serial care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

Este masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing în cadrul A.S.E și a demonstrat de mic că are aptitudini artistice urmând clasele I-IV la secţia Arte. Din dragoste pentru sound şi beat-uri pop rock, Dorian s-a alăturat membrilor LaLa Band într-un proiect muzical inedit pentru România, al acel moment. „Este un proiect ambiţios şi sunt foarte fericit şi mândru să fac parte din el. Iubesc muzica, îmi iubesc colegii de trupă şi sunt convins că sound-ul nostru îi va cuceri pe cei care ne vor asculta”, mărturisea, la momentul respectiv, Dorian Popa

Dorian Popa: ”Vocea e moștenire de la mama”

Atent la aspectul său fizic, Dorian Popa petrece ore bune în sala de fitness, are tatuate pe spate două cuvinte ce semnifică puterea şi credinţa şi îi place să cânte în…baie. „Sunt o fire foarte spontana si dezinvoltă, omul momentului şi încerc mereu să transform orice întâmplare în ceva constructiv. Nu mă doboară niciun obstacol, sunt mereu cu zâmbetul pe buze şi dacă prin vreo minune am o stare mai proastă îmi revin imediat fredonând o melodie”, povesteşte Dorian Popa.

Citește și: CE SUPLIMENTE NUTRITIVE FOLOSEȘTE DORIAN POPA, PENTRU A AVEA MUȘCHI. DIN CAUZA ASTA, A RĂMAS STERIL!

Mare fan al lui Ne-Yo sau Usher, Dorian spune că are noroc de o moştenire genetică bună. „E clar moştenire de la mama vocea, şi poate şi de la bunici, pentru că nu am lucrat neapărat în această direcţie. Îmi place să cânt şi am grijă de mine. Ţin un regim alimentar foarte bine calculat fiindca eu cred că şi un corp sănătos te ajută în interpretare.” Tot alături de mama sa, Luminița, Dorian Popa a acceptat și provocarea Asia Express, emisiune în care au făcut față cu brio la multe încercări.

Citește și: VACANŢĂ DE 5 STELE PENTRU DORIAN POPA ŞI IUBITA LUI, ÎN DUBAI

 

Citește și...