Incredibil ce s-a ales de Claudiu Pătrașcu, primul „crai de Dorobanți”. S-a iubit cu Anda Adam, Roxana Ungureanu și multe altele, dar și-a tocat toată averea în cluburi și acum…

Publicat: 14/04/2019 | 16:36

În anii 2000, Claudiu Pătrașcu era unul dintre cei mai doriți „crai de Dorobanți”, cheltuind o avere în cluburi. Burlacul era cunoscut pentru stilul de viață extravagant, sumele colosale pe care le cheltuia într-o singură noapte în club, îndeosebi pe ”băile” cu șampanie de lux Armand de Brignac, mașinile pe care le conducea, dar și pentru femeile pe care le cucerea. La acea vreme se lăuda cu o colecție impresionantă de mașini: Ferrari F430 Spider, Lamborghini, Mercedes S600, Porsche si Cadillac Escalade.

După ce și-a tocat toată averea, a ajuns dealer auto. Și-a încercat norocul și în muzică, în calitate de DJ al unui club, iar apoi a început o afacere legată de comercializarea unor ceasuri de lux. Acum, se pare că s-a așezat la casa lui alături de o brunetă frumoasă. Deși se zvonește că averea i-a fost extrem de afectată de marea criză de la finalul anilor 2000, Claudiu Pătrașcu a infirmat acest aspect în cadrul unei emisiuni tv din 2010.

„Fiecare și-a făcut prostiile când eram mai mici. Nu mai există băieți de Dorobanți, suntem bărbați acum! Fiecare are un business, are o vârstă. Eu am fost foarte răsfățat, cel mai răsfățat. Sunt tot ceea sunt datorită tatălui meu. Eu am avut un start pe care tata, Dumnezeu să-l ierte, mi l-a lăsat și de-acolo am făcut diverse lucruri. Imobiliare, am câteva firme de tuning, mai multe. Toți cei care am fost în business-ul imobiliar am avut de pierdut, dar niște contracte doar. N-am pierdut proprietăți, n-am pierdut nimic”, mărturisea Claudiu Pătrașcu.

Citește și...