Incredibil! Ce vrea să primească Gheorghe Dincă, zilnic, în arest

Autor: A.N.
Publicat: 24/08/2019 | 17:38
Incredibil! Ce vrea să primească Gheorghe Dincă, zilnic, în arest

Incredibil! Ce vrea să primească Gheorghe Dincă, zilnic, în arest. Polițiștilor nu le-a venit să creadă când au auzit pretențiile presupusului criminal din Caracal.

Gheorghe Dincă stă singur într-o celulă din arestul Poliției Județene Slatina și cere, zilnic, ziare pentru a urmări toate știrile legate de cazul Caracal. Potrivit Antena 3, acesta urmărește la televizor și toate emisiunile despre el. Inculpatul va fi dus luni din nou în casa sa din Caracal pentru continuarea cercetărilor.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, este de părere că familia a început să ”deconspire” unele lucruri în legătură cu Gheorghe Dincă, după ce – inițial – au pornit pe pista ”soțului bun care aduce flori soției” și care nu putea comite astfel de fapte. (CITEȘTE ȘI: CRIMELE DIN CARACAL. MEDIC AMBULANȚĂ, DESPRE APELUL ALEXANDREI LA 112: ”EI ŞTIAU CĂ PUTEAM INTERVENI ŞI NU NE-AU ANUNŢAT“)

“În prima fază, au încercat această teorie: Dincă soţ bun, care aduce flori soţiei, care nu atinge decât cu o floare, după care, în momentul în care am început să pun întrebări, anchetatorii nu au fost deloc încântaţi, s-a întors tot ceea ce însemnau declaraţiile iniţiale, au început să deconspire anumite lucruri, unele grave, după care au încercat să revină şi numai prin întrebări succesive îşi mai recunoşteau nişte lucruri. Declaraţiile iniţiale sunt total schimbate”, a afirmat Tonel Pop, conform a1.ro.

Însă avocatul familiei Melencu nu crede în sinceritatea soției lui Gheorghe Dincă. (VEZI ȘI: DECIZII INCREDIBILE ALE JUDECĂTORILOR ÎN CAZUL TRAFICANȚILOR DE MINORE DIN CARACAL. CE PEDEPSE AU PRIMIT INCULPAȚII)

“În mod clar, şi prin ce a declarat şi ceea ce rezultă din ce au spus ceilalţi, această doamnă a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe. Este de văzut dacă cu intenţie, voit, obligată. Din ce a declarat ea. Dar nu pot să ştiu, rămâne de dovedit, dacă cu intenţie, dacă din greşeală”, a explicat avocatul.

Citește și...