Incredibil cum arăta Ionuț Gojman de la ”Insula Iubirii” în urmă cu 10 ani! Fanii sunt șocați de transformare

Publicat: 16/01/2019 | 22:27

O nouă provocare pe Facebook l-a făcut pe Ionuț Gojman să scoată de la ”natfalină” o poză veche de 10 ani. Cei care îl urmăresc pe Faebook sunt șocați de transformare! 

În ultimele zile o nouă modă a apărut pe reţelele sociale, #10yearchallenge, în care oamenii postează fotografii cu ei din prezent şi din urmă cu zece ani. Ionuţ Gojman nu a făcut nici el excepţie şi le-a arătat prietenilor virtuali cum arăta când avea 20 de ani.

Diferenţa dintre Ionuţ Gojman de la „Insula Iubirii” din urmă cu zece ani şi cel de acum este una colosală. Gojman s-a schimbat mult în ultimii ani, iar acum, la 30 de ani, s-a transformat într-un bărbat care arată încredere în el şi siguranţă.

Dacă încă mai cauți acea persoană care te poate schimba, atunci uita-te în oglindă„, a scris Ionuţ Gojman alături de fotografia cu el la 20 de ani, respectiv la 30 de ani. Fanii au avut părerile împărtăşite, iar unii dintre ei au precizat chiar că Gojman nu s-a schimbat deloc, stilul vestimentar fiind cel care îl face să pară altcineva. „Doar îmbrăcămintea ai schimbat-o, faţa nu„, au scris prietenii virtuali.

 

Citește și...