Incredibil cum arată Yasmine Bleeth, la 20 de ani de când făcea furori în celebrul serial ”Baywatch”

Autor: L.N.
Publicat: 19/02/2020 | 16:28
Incredibil cum arată Yasmine Bleeth, la 20 de ani de când făcea furori în celebrul serial ”Baywatch”

Acum în vârstă de 51 de ani, Yasmine Bleeth, actrița care în urmă cu 20 de ani frângea inimile tuturor în serialul ”Baywatch”, a fost surprinsă pe o stradă din Los Angeles, în timp ce își plimba câinele, iar imaginile a șocat presa de peste ocean.

  

În imaginile controversate, actrița este surprinsă purtând un hanorac de culoare neagră, peste o rochie albastră virbrantă, și un păr vâlvoi, ușor nearanjat. Per-total, aspectul vedetei care în urmă cu 20 de ani și-a luat rămas-bun de la Hollywood a uimit presa internațională. Vedeta părea a fi relativ lipsită de machiaj și neîngrijită în timp ce își plimba liniștită animalul de companie, cu o lesă alb-negru, potrivit Daily Mail.

 

Bleeth a fost una dintre numeroasele vedete din serialul ”Baywatch” și a jucat ca Caoline Holden în 72 de episoade ale distribuției de succes.

 

După ”Baywatch”, aceasta a jucat într-o serie de filme de televiziune la sfârșitul anilor 90, ea și-a dus talentele pe ecranul de argint cu roluri în ”Heaven” sau ”Vegas”, ”Coming Soon” și ”Undercover Angel”.

În anul 2000, actrița a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, când s-a confruntat cu dependența de droguri.

Aproape un an mai târziu, a fost arestată după ce a condus pe mediana unei autostrăzi din Michigan, iar după căutarea vehiculului, autoritățile au găsit seringi cu cocaină injectabilă. O inspecție în camera acesteia de hotel, din apropiere, a determinat, de asemenea, poliția să găsească mai multă parafernalia cu cocaină și droguri.

Citește și...