Incredibil! Daum se gândeşte la Europeanul din 2020!

Publicat: 05/09/2017 | 12:04
Incredibil! Daum se gândeşte la Europeanul din 2020!

După ce a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2018 din Rusia, selecţionerul României, Christoph Daum, a declarat că trebuie să fim foarte atenţi la preliminariile pentru Europeanul din 2020. 

Neamţul de pe banca României nu a dat impresia că va renunţa la postul de selecţioner al reprezentativei ţării noastre şi a spus că se gândeşte deja cum să abordeze următoarea campanie de calificare. 

 

„Următorul pas este să ne dorim cât mai mult de la următoarele preliminarii, pentru Campionatul European. Ştiţi că actualul meu contract se va încheia anul acesta, trebuie să ne gândim la ultimele meciuri. Este o mare presiune, iar dacă jurnaliştii sunt îngrijoraţi în ceea ce priveşte viitorul fotbalului românesc, au dreptul să mă critice de fiecare dată, dar sper să nu creeze o atmosferă care să nu fie propice dezvoltării. Dacă sunt convins că va fi mai bine fără mine, voi pleca fără nicio problemă. Nu vreau ca eu să fiu problema fotbalului românesc, întotdeauna am spus că voi încerca să găsesc soluţii „ , a declarat Christoph Daum la conferinţa de presă după înfrângerea cu Muntenegru, scor 1-0.

 

Autor: Cristi P.