Incredibil » Gigi Becali îi face echipa lui Marius Croitoru: „Dacă îl băgați pe Roman îmi dați 100.000 de euro!”

Autor: Cristian P
Publicat: 06/11/2019 | 19:19
Incredibil » Gigi Becali îi face echipa lui Marius Croitoru: „Dacă îl băgați pe Roman îmi dați 100.000 de euro!”

FCSB vrea cu orice preț trei puncte în duelul din Moldova de sâmbătă de la ora 20:30 din runda a XVI-a a Ligii 1 cu FC Botoșani, iar Gigi Becali se folosește de toate „armele” de care dispune pentru a-i bloca pe moldoveni.

Cel mai bun jucător al FC Botoșani, Mihai Roman, nu va putea fi folosit de Marius Croitoru în duelul de sâmbătă deoarece Gigi Becali l-a blocat pe liderul din vestiarul moldovenilor, care a revenit la Botoșani după aventura avută la bucureșteni.

Potrivit surselor din interiorul clubului moldovenilor, în momentul în care a decis să renunțe la serviciile lui Mihai Roman Gigi Becali a pus  condiția ca mijlocașul să nu joace în meciul direct cu echipa sa. Cu toate că a încercat să-l înduplece pe latifundiarul din Pipera să renunțe la treacă peste această clauză și să-l lase pe Roman să joace în meciul de sâmbătă, finanțatorul moldovenilor, Valeriu Iftime, s-a izbit de refuzul lui Gigi Becali.

„Cei de la FCSB au pus o condiție când l-am transferat. Dacă Roman joacă cu FCSB, plătesc o mare penalitate. L-am sunat pe domnul Becali și i-am cerut un favor, să joace Mihai Roman în meciul de sâmbătă. Nu a fost de acord. Chiar m-am supărat. Mi-a spus: Nu! Contractul e contract. Mă pune să plătesc 100.000 de euro dacă vreau să joace Mihai Roman. Este o clauză abuzivă dar noi am semnat contractul. Nu am crezut nicio secundă că va refuza. Eu am fost foarte deschis cu ei dar o să fiu de acum mult mai atent când transferăm un jucător la FCSB, dacă vom mai transfera”, a declarat  Valeriu Iftime.

Înaintea duelului de sâmbătă, FCSB este pe locul 5 cu 24 de puncte în timp ce FC Botoşani este pe locul 7 cu 22 de puncte. O victorie în duelul de sâmbătă cu FCSB ar face ca cele două echipe să facă rocada în clasament.