INCREDIBIL! Reactia HALUCINANTA a lui Mircea Badea, cu privire la cazul fetei violate de sapte barbati, in Vaslui!

Publicat: 22/07/2015 | 11:23
INCREDIBIL! Reactia HALUCINANTA a lui Mircea Badea, cu privire la cazul fetei violate de sapte barbati, in Vaslui!

Mircea Badea face parte dintre vedetele indignate de decizia luata de magistrati in cazul fetei violate din Vaslui.

Acesta si-a exprimat nemultumirea fata de felul in care decurg lucrurile. Ma mult, el considera ca cei sapte tineri ar trebui sa fie pedepsiti dur.

Mircea Badea

„Populaţia României e laxă, atitudinea generală e flască, suntem vegetali, suntem reflexivi, suntem interesaţi de (…) emisiuni cu bucătari (…) Asta până când ‘hop, a omorât-o pe mama’, ‘hop, a violat-o pe soră-mea’. ‘Păi cum, justiţia nu-şi face treaba? E inadmisibil!’ Păi cum, nu te mai uiţi la emisiuni cu bucătari? „, a spus Mircea Badea.

Citeste si

Primele imagini cu Raluca, eleva violata din Vaslui: „Vreau sa merg la psiholog…”

Ce se intampla in aceste momente cu tanara violata de 7 barbati! Medicii au crezut ca nu vad bine!

„E tare, imi place…”

Mircea Badea este revoltata de ceea ce se intampla. „Justiţia în România, cu toată dragostea pentru ideea de justiţie, este odioasă. Faptul că s-a întâmplat asta la Vaslui nu este decât un detaliu semnificativ al unui lung şir de porcării care se întâmplă în justiţia din România”, a mai spus Mircea Badea. ”Am citit pe site-ul Lumea Justiţiei când un violator nu mai este considerat pericol public. Deci nu mai este considerat pericol public când îşi recunoaşte fapta. E tare, îmi place mult justiţia în care trăim”, a mai ţinut să precizeze Mircea Badea.

L.L

Citește și...