Incredibil! Surorile Kardashian își vând hainele second hand la prețuri de nouă ori mai mari decât în magazine

Autor:
Publicat: 23/04/2020 | 22:13

Surorile Kardashian pare că nu au limite în afaceri! Celebrele femei de peste ocean vând online fanilor săi hainele purtate, făcute de designeri celebri, la prețuri de până la nouă ori mai mari decât alte magazine second hand.

În octombrie, Kris, Kim, Kourtney, Khloe, Kylie și Kendall au înființat Kardashian Kloset, unde își reciclează hainele scumpe și susțin că „promovează sustenabilitatea”, potrivit site-ului.

Însă, prețurile sunt departe de a fi justificate și de multe ori mult mai scumpe decât site-urile rivale care vând articole identice. Kim este cea care a exagerat cel mai mult la prețuri, ”aruncând” un blazer piton marin, marca Celine, pentru 3.000 de dolari, când acesta este disponibil pe un alt site la prețul de 380 de dolari, cu aproape nouă ori mai puțin, relatează Daily Mail.

CITEȘTE ȘI: Fiica regretatului Aurelian Preda are companie în izolare! Tânăra cântăreață și colegul de scenă, cel mai nou cuplu din showbiz?

La începutul acestui an, People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) a scris o scrisoare deschisă lui Kris prin care a cerut să transmită blănuri și produse cu piele exotică în programul său de donație, iar Statele Unite pentru Protecția Animalelor Mondiale au acuzat-o pe Kim de „promovarea braconajului”.

CITEȘTE ȘI: Speak desființează revista Unica, după ce au divulgat câștigătorii Asia Express în presă: ”Meritați foarte multe degete mijlocii”

Grupurile pentru drepturile animalelor nu vor fi mulțumite să vadă atât de multă blană în ofertă, unde Kris vinde o haină de blană cu păr lung pentru 25.000 de dolari (VEZI GALERIA FOTO), crocodil Yves Salomon maro și vestă tunsă cu blană pentru 25.000 de dolari și o haină de blană de vulpe neagră Yves St Laurent pentru 5.000 de dolari.

Între timp, fiica sa Kim vinde cizme de gleznă din piele piton negre Alaia pentru 1.000 de dolari, care pot fi cumpărate la prețul de doar 375 de dolari de la concurenți.