Incredibil. Un al bărbat s-a sinucis pe podul de la Mărăcineni

Publicat: 14/05/2019 | 12:31
Incredibil. Un al bărbat s-a sinucis pe podul de la Mărăcineni

În urmă cu puțină vreme, un trecător a descoperit, sub podul de la Mărăcineni, un bărbat atârnând. Din primele cercetări reiese că este vorba despre o sinucidere.

Conform reporterbuzoian.ro, cadavrul unui bărbat a fost zărit atârnând sub podul metalic, foarte aproape de locul în care, acum mai bine de o lună, un alt bărbat și-a pus capăt zilelor.

Anchetatorii sunt la fața locului, iar un echipaj de la ISU a început coborârea cadavrului.

Sinuciderea lui Rudol Heinz

Aceasta ar fi cea de-a doua sinucidere la podul de la Mărăcineni, după ce – în aprilie – un om de afaceri austriac a decis să își pună capăt zilelor în același loc. Rudolf Heinz deţinea o fabrică de cabluri în Cehia, cu birouri la Viena, dar şi mai multe proprietăţi în ţară şi în străinătate. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul de 48 de ani deţinea o fabrică de cabluri în Cehia cu birouri la Viena, mai multe proprietăţi în Austria şi România.

Poliţiştii au găsit cadavrul bărbatului spânzurat în jurul orei 17.00, după ce au fost anunţaţi telefonic de un trecător. Pe pod au găsit o geantă cu mai multe documente, printre care şi actele de identitate ale acestuia.

Citește și...