Un brazilian și-a împușcat mortal copilul de șase luni după ce soția lui a refuzat să…

Publicat: 14/09/2018 | 15:11

Un brazilian și-a împușcat bebelușul de doar șase luni din cauză că soția sa nu a vrut să facă sex cu el. Halucinantul episod s-a petrecut într-o casă din Luziania, Brazilia. Bărbatul a fost arestat, însă declară că nu își mai amintește nimic.

Maycon Salustiano Silva, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat și acuzat de omucidere și de posesie ilegală a unei arme de foc. Suplimentar, bărbatul a fost acuzat și de violență în familie. Numai că această din urmă acuzație pălește în fața celei de omucidere. Comunitatea a fost îngrozită la aflarea veștii.

Brazilianul consumase alcool și fumase marijuana înainte de a-și împușca mortal copilul

Din informațiile oferite de mirror.co.uk, bărbatul a consumat alcool și a fumat marijuana înainte de a-și ucide fiul. Era dimineața zilei de miercuri, iar el se certase cu soția sa, Jennifer.

(Citește și ”Scene șocante în București! Un bărbat bate cu bestialitate o femeie, care este chiar mama lui! Niciun trecător nu a intervenit”)

Copilul, Michel, a fost declarat mort la spital, la două ore după ce tatăl său l-a împușcat. Motivul este unul care ne determină să ne întrebăm dacă bărbatul în cauză erau sau nu în deplinătatea facultăților mintale. După ce soția sa a refuzat să întrețină relații sexuale cu el, Maycon a luat un pistol și l-a împușcat pe bebelușul de șase luni.

Arma crimei a fost descoperită de anchetatori în spatele canapelei.  Spre surprinderea anchetatorilor, bărbatul a declarat că nu își mai aduce aminte nimic din cele întâmplate.

”Credem că suspectul a împușcat copilul de la distanță mică”

„Credem că suspectul, într-un moment de furie că nu a primit ce a vrut, a împușcat copilul de la distanță mică, punându-i pistolul în piept. Mama bebelușului a raportat că soțul ei a trezit-o pentru că voia să facă sex cu ea. Ea i-a spus bărbatului că este obosită și nu vrea. Aparent el a devenit iritat și a abuzat-o fizic în cearta care a urmat”, a spus detectivul care se ocupă de caz, Daniel Martins Ferreira.

(Citește și ”O tânără de 28 de ani Roman, băgată în comă de partenerul ei de viață”)

Citește și...