Înfiorător! Care e, de fapt, motivul pentru care Laura, românca din Belgia, a fost ucisă cu 50 de lovituri de cuțit

Publicat: 28/05/2018 | 10:35

La două zile de la crima înfiorătoare din Belgia, care a îndoliat o familie din județul Gorj, a prins contur adevăratul motiv pentru care Laura B. ar fi fost înjunghiată de 50 de ori. Polițiștii au încătușat un suspect: Maikel E., pe care îl acuză de omor. Potrivit presei de peste hotare, bărbatul a fost un client al Laurei, care practica prostituția în mod legal. (Oferta speciala playstation)

Jurnaliștii de la Le Capitale au titrat că suspectul nu ar fi fost mulțumit de serviciile prestate de Laura. Și, cum a considerat că a durat prea puțin partida de amor, el și-a ceurt banii înapoi. Pentru că tânăra nu a fost de acord, clientul a răbufnit și a înjunghiat-o de peste 50 de ori. (Super oferte la accesorii gaming)

„Clientul a înjunghiat-o de 50 de ori pentru că nu și-a recuperat banii. Individul considerase că prestația a fost prea scurtă și își ceruse banii înapoi”, a scris publicația străină.

Mama Laurei a spus că fiica sa era obligată să se prostitueze

În urmă cu doi ani, Laura luase premiul doi la un concurs de creaţie literară, iar acasă avea tot ce îşi dorea.

Nu a fost genul de fată să meargă să se prostitueze. Nu i-a plăcut genul ăsta.  A fost forţată, cu siguranţă”, a spus Corina Ciurea, mama Laurei, conform Pro TV.

Polițiștii l-au reținut pe agresor și încearcă să afle dacă românca a fost victima unei rețele de proxeneți.

Familia Laurei, tânăra ucisă în Belgia, nu are bani pentru repatriere

Durerea fără margini din familia tinerei românce e cu atât mai mare, pentru că rudele sale nu au suma necesară ca să-i aducă trupul măcelărit în țară și să o poată îngropa creștinește. Alexandru Bondoc, vărul Laurei, a făcut un apel emoționant printr-o postare pe Facebook, în care, printre altele, spune: „Moartea este ceva normal, dar nu la vârsta asta şi în felul ăsta”.

„Sunt foarte marcat de ceea ce mi s-a putut întâmpla. Din păcate, verişoara mea, Laura nu se mai află printre noi! Ne-a părăsit. Mulţi dintre voi i-aţi fost prieteni, prieteni buni, iar pe această cale vreau să vă rog frumos dacă puteţi să oferiţi un mic ajutor pentru a o aduce acasă să o înmormântam creştineşte, măcar atât putem face, având în vedere în ce chinuri a fost ucisă!”, a scris verișorul Laurei pe Facebook.

Alexandru Bondoc a pus la dispoziţie două conturi bancare pentru donaţii.

„Eu nu am putut face nimic ca să îi schimb soarta verişoarei mele, ea şi-a ales această cale şi eu nu am cu ce să o judec. Îi suntem datori să o aducem în ţară lângă noi, aici unde îi este locul, cel puţin noi familia şi prietenii care au cunoscut-o. Laura se va întoarce în ţară orice ar fi şi prin orice metode posibile, chiar dacă va fi nevoie să vindem ce avem sau să ne împrumutăm (…)

Puteti dona in conturile: RO85BRDE200SV28649872000DI (Bondoc Dumitru) în lei și RO89BACX0000000578103001 (Bondoc Dumitru) în Euro. Vă mulțumesc foarte mult, rog toți prietenii să mă ajute și cu un share! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a mai notat Alexandru Bondoc.

Citește și...