Înfiorător! Ce a postat Irina Dobre pe Facebook înainte să se sinucidă aruncându-se în apele râului Ialomița

Publicat: 24/08/2019 | 14:43

Înainte să se sinucidă aruncându-se în apele râului Ialomița, Irina Dobre a făcut o postare pe Facebook. Se pare că gestul său nu a fost considerat un semn de alarmă… Mesajele în memoria tinerei mămici din Slobozia continuă să curgă, iar unele dintre ele te fac să ai lacrimi în ochi. Ea avea o fetiță la școală, iar alta mai mică.

Ce a postat Irina Dobre pe Facebook înainte să se sinucidă în apele râului Ialomița

Conform celor mai noi informații despre drama care s-a abătut asupra familiei Irinei Dobre, tânăra și-a modificat statusul de pe Facebook de la “într-o relație” la “despărțită”. Ea se despărțise de tatăl celor două fete care nu mai au acum cui să spună: “mamă”. Apropiații ei susțin că aceasta era în depresie și nu a putut să accepte faptul că nu mai era împreună cu tatăl fetițelor sale, relatează wowbiz.ro.

Rudele și apropiații tinerei au lăsat numeroase comentarii în care și-au exprimat regretul în urma plecării sale fulgerătoare de pe această lume. “Nu pot să cred! O persoană minunată, care venea să se intereseze mereu de Miriam la școală. Păcat, mare păcat! Păcat cănu mai e, greu pentru fete, greu pentru doamna Smaranda. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, “Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace, fată frumoasă, suflet bun și cald! 😢😢”, “Draga mea, prea mare a fost suferința ta, de ai recurs la acest gest. Odihnă veșnică și nu te voi uita niciodată”, “Bunul Dumnezeu să te aibă în pază, Irina, suflet blând 😭”, “Condoleanțe! Odihnă veșnică suflet frumos!” sunt cinci dintre mesajele cutremurătoare apărute pe pagina de Facebook a tinerei mămici.

Citește și...