Irina Raluca Dobre, mamă a două fetițe, s-a sinucis în Slobozia. Cum au găsit-o anchetatorii

Publicat: 24/08/2019 | 11:19
Irina Raluca Dobre, mamă a două fetițe, s-a sinucis în Slobozia. Cum au găsit-o anchetatorii

Irina Raluca Dobre, o tânără mamă care avea două fetițe, s-a sinucis în Slobozia, orașul în care locuia. Rudele și prietenii săi sunt șocați de gestul extrem al acesteia și se gândesc cu groază la soarta pe care o vor avea fiicele sale, rămase acum orfane de mamă. Anchetatorii care i-au găsit trupul fac cercetări ca să stabilească exact motivul care a împins-o pe femeie în ghearele morții. 

Irina Raluca Dobre, mamă a două fetițe, s-a sinucis în Slobozia

Irina Raluca Dobre, o tânără din Slobozia, şi-a pus capăt zilelor aruncându-se în apele râului Ialomiţa. Scenele teribile s-au petrecut ieri după-amiază, iar martorii care au asistat neputincioşi la gestul teribil al femeii au dat imediat alerta. Poliţiştii şi pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa au ajuns la faţa locului, împreună cu un echipaj SMURD, relatează observator.tv.

În urma căutărilor, tânăra mămică a fost găsită fără viață. Potrivit apropiaților, Irina Dobre se despărţise de tatăl fetelor şi, cel mai probabil, nu a putut trece peste momentul acesta. De altfel, ea își trecuse pe Facebook la statusul relației “despărțită”, semn că avea unele trăiri întâlnite și la cei care cad victimele depresiei. Poliţiştii au deschis o anchetă și urmează să stabilească motivul care a împins-o pe tânără să recurgă la acest gest.

Vestea tristă că Irina Raluca Dobre şi-a pus capăt zilelor i-a făcut pe mulți dintre cunoscuți să transmită mesaje cutremurătoare, emoționante în memoria ei. Una dintre apropiatele sale susţine că nu înţelege cum de nu s-a gândit la fetiţele sale.

Citește și...