Înfiorător! Unul din tinerii morţi în groaznicul accident din Bistriţa şi-a prevestit sfârşitul. Mesajul scris cu SÂNGE pe asfalt

Publicat: 02/06/2017 | 16:24
Înfiorător! Unul din tinerii morţi în groaznicul accident din Bistriţa şi-a prevestit sfârşitul. Mesajul scris cu SÂNGE pe asfalt

Unul din cei patru fraţi care şi-au găsit sfârşitul în cumplitul accident de circulaţie din Bistriţa a făcut cu numai câteva ore înainte să moară un gest care i-a prevestit sfârşitul. Darius a distribuit pe reţeaua de socializare un mesaj şocant care face parte dintr-o campanie...de prevenire a accidentelor rutiere!

Tânărul în vârstă de 20 de ani, Darius, este una dintre cele cinci victime care şi-au pierdut viaţa, joi după-amiază, într-un cumplit accident, la Bistriţa. Cu câteva ore înainte de a sfârşi spulberat de tren, Darius a făcut un gest prin care şi-a presimţit parcă sfârşitul. Patru fraţi şi vărul lor, au murit în cumplitul accident de la Bistriţa. Sora şoferiţei, Cosmina, de doar 12 ani, a fost scoasă cu viaţă din fiarele contorsionate, dar s-a stins şi ea la spital. Şoferiţa, care avea permis de mai puţin de o lună, a trecut după o altă maşină şi s-a bazat pe faptul că şoferul auto din faţa ei s-a asigurat. Alături de şoferiţa Lavinia, de 18 ani, în maşină se mai aflau sora sa Daria de 14 ani, Cosmina de 12 ani, fratele Darius de 20 de ani şi verişorul Rafael Manta, de 19 ani, care tocmai terminase clasa a 12-a la Liceul Sportiv.

Joi în jurul orei 9:00, Darius a distribuit pe Facebook un mesaj emoţionant . Scenariul prezintă o fată care îi povesteşte mamei sale ultimele sale clipe de după un grav accident rutier provocat de un şofer beat.

„Mama, am iesit cu prietenii mei si am mers la o petrecere. Si mi-am amintit cuvintele tale: Sa nu beau. M-ai rugat chiar fiindca trebuia sa conduc. Asa ca am baut doar racoritoare. Am fost mandra de mine, fiindca ti-am ascultat sfatul. In comparatie cu ceilalti prieteni am facut alegerea cea buna. Sfatul tau a fost corect. Cand s-a terminat petrecerea, toti si-au luat masina fara insa sa fie in masura sa conduca in siguranta… Eu insa eram sigura ca sunt constienta. Nu puteam, mama, sa-mi inchipui ce urma. Acum sunt culcata pe asfalt si aud politistul vorbind… Sangele meu e peste tot pe asfalt si eu incerc din toate puterile sa nu plang! Aud doctorii spunand ca nu voi reusi sa supravietuiesc… Sunt sigura ca celalalt copil care conducea nu si-a dat seama cat de repede gonea… In concluzie, el se hotaraste sa bea si eu trebuia acum sa mor… De ce fac asta,mama? Daca stiu ca vor distruge vieti…?! Durerea pe care o simt este ca si cand m-ar intepa mii de cutite. Spune-i sorei mele sa nu se teama si lui tata sa fie puternic. Cineva trebuia sa-i spuna acestui copil ca nu trebuia sa bea daca conduce. Poate daca ai lui ii spuneau, asa cum ai facut si tu, acum ar fi fost in viata… Respiratia mea se face din ce in ce mai slaba… si incepe sa-mi fie frica, mamaaaa!!! Acestea sunt ultimile mele clipe si sunt atat de disperata! As vrea atat de mult sa te imbratisez si sa iti spun ca te iubesc… Te iubesc mult, mama… Adio…”, este mesajul distribuit de Darius.

Citește și...