Informații noi în cazul șocant al copilului mort după ce a mâncat shaorma! Ce se întâmplă cu părinții lui

Publicat: 19/05/2018 | 12:30
Informații noi în cazul șocant al copilului mort după ce a mâncat shaorma! Ce se întâmplă cu părinții lui

Drama unei familii din București, care a fost distrusă după ce a mâncat shaorma, a șocat întreaga Românie, iar acum oamenii se gândesc de două ori înainte să își comande acest preparat atât de iubit la noi. În urmă cu puțin timp au apărut noi informații în acest caz cutremurător. În continuare, oficialii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti strâng informații despre ce anume a provocat moartea copilului de trei ani și jumătate, iar părinților le-a adus o viață în întuneric.

Purtătorul de cuvânt al Institutului de Boli Infecţioase „Matei Balş”, Cătălin Apostolescu, a confirmat că un copil de trei ani şi jumătate a murit marţi, după ce a fost internat pentru că se simţea foarte rău, potrivit News.ro.

Părinţii copilului, care sunt încă internaţi în spital, le-ar fi spus medicilor că atât ei, cât şi copilul, au mâncat shaorma cumpărată de la un fast-food. Aceştia s-ar fi intoxicat cu o substanţă suspectă din mâncare, urmând ca rezultatele de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) să arate despre ce substanţă este vorba.

Cazul a intrat în atenţia Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care au deschis un dosar penal, urmând ca cercetările să fie făcute împreună cu Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei.

 

Citește și...