Acasă » Știri » Informații noi în dosarul lui Vlad Pascu. Ce ar fi făcut cu doar puțin timp înainte de tragedia de la ora 05:20 din stațiunea 2 Mai

Informații noi în dosarul lui Vlad Pascu. Ce ar fi făcut cu doar puțin timp înainte de tragedia de la ora 05:20 din stațiunea 2 Mai

De: Andreea Voicu 26/02/2024 | 12:38
Informații noi în dosarul lui Vlad Pascu. Ce ar fi făcut cu doar puțin timp înainte de tragedia de la ora 05:20 din stațiunea 2 Mai
Noi informații în dosarul lui Vlad Pascu / sursă foto: Inquam Photos

Au apărut noi informații referitoare la dosarul lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care i-a ucis pe Sebi și Roberta și a rănit alte trei persoane în stațiunea 2 Mai. Cu doar câteva momente înainte să se producă tragedia de la ora 05:20, șoferul drogat efectua manevre periculoase pe drumul public, conducând cu 150 km/h. În motivarea instanței se arată că Pascu a intrat în plin grupul de tineri, neavând intenția de a evita, și consumase un cocktail de droguri. În dosar se mai arată că avea intenția să cumpere două pastile de ecstasy, înainte de accident. Informațiile se regăsesc mai jos.

Noi informații legate de dosarul lui Vlad Pascu au apărut în spațiul public. Conform datelor care apare în motivarea instanței, cu doar câteva momente înainte de tragedia de la ora 05:20, șoferul de 19 ani avusese intenția de a achiziționa două pastile ecstasy. Prietenii tânărului de 19 ani au precizat faptul că a efectuat „manevre periculoase (drifturi, manevre haotice şi agresive)”.

Vezi și SITUAȚIE ȘOCANTĂ ÎN SALA DE INSTANȚĂ, LA PROCESUL LUI VLAD PASCU. ÎNTREBAREA JUDECĂTOAREI L-A FĂCUT PE TATĂL LUI SEBASTIAN SĂ IZBUCNEASCĂ ÎN LACRIMI

Dosarul lui Vlad Pascu: a condus cu 150 km/h, sub influența unui cocktail de droguri

În motivarea instanței se regăsesc noi detalii referitoare la dosarul lui Vlad Pascu. Înainte de producerea tragediei, de la ora 05:20, șoferul de 19 ani a condus Mercedesul, însoțit de prieteni. Martorii au declarat în dosar că acul kilometrajului a atins și 200 km/h, efectuând manevre periculoase. Martorii i-au cerut să oprească, pentru a coborî din mașină. Cu trei ore înainte de accident, Pascu a fost oprit de polițiști. La momentul acela, deținea în portiera din față, stânga, „o folie de pastile diazepam şi un pachet de ţigări, în care se afla un joint”.

De asemenea, înainte de producerea accidentului tragic, Vlad Pascu ar fi avut intenția să cumpere două „boabe” la prețul de 200 de lei. Persoana pe care a abordat-o, atunci, i-a spus că nu are astfel de pastile. Experții INML au descoperit că șoferul de 19 ani avea în organism un cocktail de droguri.

„În cauză au fost audiaţi numiţii (…), prilej cu care au relatat că (Pascu Mihai Vlad – n.r.) a venit la locul lor de cazare din Vama Veche, iar, în jurul orei 00.00, au plecat cu acesta să facă o plimbare cu maşina.

Martorii au relatat că inculpatul (Pascu Mihai Vlad – n.r.) a condus autoturismul pe mai multe străzi din localitate după care a ieşit pe drumul spre Mangalia şi apoi înapoi spre loc 2 Mai.

În aceeaşi împrejurare, martorii au declarat că inculpatul conducea cu viteză foarte mare (chiar şi 200 km/h), efectuând manevre periculoase (drifturi, manevre haotice şi agresive), motiv pentru care (…) şi (…) i-au cerut să oprească şi au coborât din maşină.

De asemenea, au fost audiaţi numiţii (…) şi (…), persoane care l-au cunoscut ocazional pe inculpat şi care au declarat că, în acea noapte, în jurul orei 02.00, se aflau în maşina acestuia, deplasându-se spre locul de cazare, când au fost opriţi de un echipaj de poliţie.

Martorii au mai afirmat că, la controlul autovehiculului, în portiera din stânga faţă, a fost găsită o folie de pastile diazepam şi un pachet de ţigări, în care se afla un joint.

Numitul (…) a precizat că, anterior, inculpatul (Pascu Mihai Vlad – n.r.) l-a abordat, spunându-i că îi oferă 200 de lei pentru 2 boabe (comprimate ecstasy), însă i-a răspuns că nu are astfel de pastile. Cu toate acestea, martorii au afirmat că, la acel moment, (Pascu Mihai Vlad – n.r.) nu părea a fi sub influenţa substanţelor psihoactive.

După dobândirea calităţii de suspect, numitul (Pascu Mihai Vlad – n.r.) s-a prelevat de dreptul la tăcere, refuzând să dea orice declaraţii.

De asemenea, în urma analizării probelor biologice recoltate de la inculpatul (Pascu Mihai Vlad – n.r.), s-a constatat prezenţa în sânge a substanţelor cocaină, benzoilecgonina (metabolit cocaină), MDA, MDMA (metamfetamine), benzodiazepină, tramadol, iar, în urină, a substanţelor cocaină – metabolit, MDMA – metabolit, MDA – metaboliţi, bromazepan, tramadol metabolit”, se arată în motivarea instanței, potrivit stiripesurse.ro.

Totodată, victimele au declarat că Vlad Pascu nu ar fi schițat vreun gest pentru evitarea impactului.

Vezi și TATĂL ROBERTEI A RĂBUFNIT CÂND A AUZIT DE PROPUNEREA LUI VLAD PASCU. TÂNĂRUL VREA SĂ LE PLĂTEASCĂ DAUNE MORALE. „SĂ ÎMI CUMPERE SUFLETUL COPILULUI MEU?”

Restrospecție 19 august 2023: Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei, în stațiunea 2 Mai, pe DN 39, anul trecut, în august. Tânărul de 19 ani a fost prins de oamenii legii în stațiunea Vama Veche. A condus sub influența substanțelor interzise. Incidentul tragic a avut loc în jurul orei 05:20, în data de 19 august 2023. Sebi și Roberta sunt cei doi tineri care au sfârșit tragic. Înainte de producerea accidentului care s-a soldat cu victime, tânărul de 19 ani fusese oprit de oamenii legii de două ori. AICI se află mai multe detalii.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Urmărește Cancan.ro pe Google News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut parte din echipa Kanal D. Din 2019 a activat în cadrul echipei CIAO. Până în prezent, are la activ peste 9500 de citeste mai mult
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Creatura rară care și-a făcut apariția pe teritoriul României. Au crezut că este o mutație genetică
Creatura rară care și-a făcut apariția pe teritoriul României. Au crezut că este o mutație...
I s-a spus localitatea fantomă din România. A fost ștearsă de pe hartă, dar bătrânii locului te pot duce până acolo. A mai rămas doar biserica, unde se țin slujbe pentru morți
I s-a spus localitatea fantomă din România. A fost ștearsă de pe hartă, dar bătrânii...
CUTREMUR în România, chiar în ziua DE FLORII. Ce magnitudine a avut seismul
CUTREMUR în România, chiar în ziua DE FLORII. Ce magnitudine a avut seismul
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Satul din România, interzis bărbaților. Femeile duc o viață fără griji
Satul din România, interzis bărbaților. Femeile duc o viață fără griji
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce deloc spre neamul lui tata. Maria Ciobanu știe de ce”
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce...
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 28 aprilie 2024. Gemenii trebuie să fie sinceri
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 28 aprilie 2024. Gemenii trebuie să fie sinceri
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să...