Inna, fotografie de infarct! Cum s-a pozat artista. Masculii au înnebunit

Publicat: 22/08/2019 | 23:34

Inna este una dintre artistele care au reușit și peste hotare, dar, din acest motiv, și timpul ei este ocupat mai mareu cu evenimente musicale și multe, multe repetiții. Și totuși, Inna a găsit fereastra și a evadat.

La 32 de ani, Inna arată superb. Are o siluetă de invidiat, pe care și-a etalează de fiecare dată când are ocazie. Recent, pe contul personale de socializare, artista a urcat o fotografie în care apare goală, acoperindu-și sânii cu brațele.

Inna este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. La 32 de ani, interpreta arată impecabil după ce a slăbit vizibil în ultima perioadă.

 “Sexyyyy”, “Wow”, “Beautiful”, “Superbă, au fost doar câteva dintre comentarii.

Anul acesta, INNA a atins un nou record pe YouTube: are 3 miliarde de vizualizări pe propriul canal de YouTube și peste 5 milioane de abonați. De asemenea, pe YouTube în general, are peste 4 miliarde de vizualizări, poziționându-se pe locul 91. Artista devansează nume mari precum Justin Timberlake, Thalia, Jessie J, Avril Lavigne, Lana del Rey, Red Hot Chili Peppers, Kygo, Sean Paul sau Kanye West.

Citește și...