Înregistrare șocantă cu o fostă concurentă de la Exatlon! A plâns în hohote când a povestit ce i se întâmplă

Publicat: 20/06/2019 | 10:14
Înregistrare șocantă cu o fostă concurentă de la Exatlon! A plâns în hohote când a povestit ce i se întâmplă

Gimnasta Anca Surdu trece prin momente foarte grele, dar a decis să povestească tuturor celor care o îndrăgesc că primește ajutor din partea unui specialist pentru a putea depăși această problemă. 

Anca Surdu, fostă concurentă la Exatlon, în echipa Faimoșilor, a apărut în fața tuturor celor care îi urmăresc activitatea cu ochii în lacrimi și cu inima mai deschisă ca niciodată.

Frumoasa sportivă a recunoscut că trece printr-o perioadă extrem de dificilă emoțional. Odată cu publicarea mesajului, Anca Surdu a încercat să-și justifice absența din această perioadă din mediul online, dar și să îi încurajeze pe alții care trec prin același lucru. să meargă la psiholog, potrivit wowbiz.ro.

Vreau să vă mărturisesc că nu prea sunt în cea mai bună perioadă și în ultima vreme tot trec de la o stare la alta și îmi ies foarte repede din pepeni și mă enervez foarte ușor. Ceva nu este în regulă cu mine. Aș vrea să îmi dau seama ce și o să fac asta. Mă filmez doar pentru că este și asta parte din realitate și dacă cumva sunteți în aceeași distuație ca mine, să cereți ajutor. Eu, de exenplu, o să merg epentru prima dată la psiholog și nu mi-e rușine. Așa că aveți grijă de voi și nu știu cât de prezentă o să fiu pe aici în următoarea perioadă, a transmis ea pe Instagram.

Citește și...