Înregistrarea cutremurătoare a Ancăi Pop, în zona în care avea să-și piardă viața: ”Aș putea muri aici!” VIDEO

Publicat: 19/12/2018 | 10:40

Cântăreaţa Anca Pop a murit duminică seara, după ce a căzut cu maşina în Dunăre, la Sviniţa. Tânăra a derapat într-o zonă fără parapet şi a plonjat în apă și nu s-a mai putut salva. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă un clip de câteva minute, în care Anca descrie zona în care avea să-și piardă viața.

Ea spune, la un moment dat: ”aș putea muri aici”. O zice cu zâmbetul pe buze, după care continua descrierea peisajului. În clip se vede drumul periculos, Dunărea în spatele Ancăi, artistă care stătea, riscant, pe o stâncă în timp ce filma și povestea.

I ❤️ Romania; I love Serbia; I ❤️ my Danube

Publicată de Anca Pop pe Vineri, 6 aprilie 2018

Cum a fost descoperită

Poliția de Frontieră a fost aceea care a zărit mașina căzută în Dunăre. „Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în timp ce se aflau în misiune de patrulare-cercetare a zonei de responsabilitate, au observat în dreptul kilometrului fluvial 993 din localitatea Sviniţa un autoturism căzut în apele fluviului Dunărea. Poliţia de Frontieră a luat imediat masura înştiinţării Inspectoratului de Urgenţă, a Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi a căptăniei Orşova, pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, a precizat Corina Moraru, Politia de Frontieră.

Anca Pop a colaborat cu Goran Bregovic

Născută pe 22 octombrie 1984 la Moldova Nouă, Anca Pop și-a lansat primul album pe 12 iulie 2017 în Japonia. Acesta include piese precum „Free Love”, „Super Cool”, „Ring Around”, „Loco Poco” și „Ederlezi”.

În 2008 a colaborat cu Goran Bregovic pe albumul Champagne for Gypsies pentru care a scris două dintre piese. La data de 27 iulie 2015, a lansat o altă versiune al videoclipului piesei „Free Love”, exclusiv pentru revista Playboy, de asemenea a apărut pe coperta revistei respective în numărul lunilor iulie-august.

Citește și...