Home » Exclusiv » Înregistrări uluitoare. Cum a explicat Bianca gestul de a lua somnifere. „M-am panicat că pune poze cu mine în c#[email protected] gol și ne facem de c%$&t”

Înregistrări uluitoare. Cum a explicat Bianca gestul de a lua somnifere. „M-am panicat că pune poze cu mine în c#[email protected] gol și ne facem de c%$&t”

De: Larisa Ciută 30/05/2021 | 23:20

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt într-un război care nu pare să se termine prea curând. După ce diva l-a acuzat pe fostul soț că a făcut public video-ul în care apare leșinată pe jos, în duplexul pe care îl deține, dar și că se afla în starea aceea după ce ar fi încasat o bătaie soră cu moartea, Alex Bodi face public un clip în care fosta prezentatoare TV este filmată în timp ce mărturisește că nu a fost agresată. Totul se întâmpla chiar a doua zi după nefericitul eveniment în care a fost resuscitată de ex-soț. Ba chiar fosta prezentatoare îi povestește, la vremea respectivă, mamei sale că a fost ajutată și îngrijită de Alex Bodi, contrar celor susținute zilele trecute.

CANCAN.RO publică în exclusivitate și declarațiile lui Alex Bodi despre evenimentele din ultima perioadă, legate de apariția video-ului cu Bianca Drăgușanu în spațiul public, dar și de motivele pentru care, crede el, diva ar fi mințit în ceea ce privește seara în care a fost găsită leșinată. Redăm mai jos stenogramele conversației pe care vedeta TV a avut-o în mașină cu Alex Bodi și mama sa, Mădi Drăgușanu, chiar a doua zi după incident.

(VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ANUNȚĂ CĂ ÎI FACE PLÂNGERE PENALĂ LUI ALEX BODI + EXPLICĂ FILMULEȚUL ȘOCANT “M-A ȘANTAJAT TREI ANI DE ZILE ȘI M-A TERORIZAT”)

„Hai să-ți explic ce am făcut acum”

„Mama, hai să-ți explic, te rog ascultă-mă o secundă. Dar ascultă-mă. Ascultă-mă. Vorbesc eu o secundă acum, te rog ascultă-mă și iartă-mă, te implor ascultă-mă. Eu… Hai să-ți explic ce am făcut acum, ca să înțelegi și tu, că el se impacientează foarte tare. Acum sunt la farmacie, îmi cumpără niște lucruri, vitamina C.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi?

Doar îți povestesc. Noi aseară am ieșit la restaurant frumos, elegant, m-a scos la cină, omul nu a avut nicio problemă cu mine, s-a purtat frumos. Eu, din frustrare că a șters niște poze cu mine, am început să șterg și eu poze cu el și atunci i-am dat foc. El s-a enervat și mi-a luat mie telefonul. Și atunci, acolo, ne-am smucit unul pe altul în restaurant, ne-am îmbrâncit”.

„Te-a lovit?”, întreabă mama Biancăi Drăgușanu.

„Nu, mamă, ascultă-mă. „Pot să îi zic?”, l-a întrebat diva pe Alex Bodi. (NU RATA: DECLARAȚIILE EXCLUSIVE ALE LUI ALEX BODI, DUPĂ FILMAREA ÎN CARE BIANCA DRĂGUȘANU APARE INCONȘTIENTĂ LÂNGĂ PAT)

Intervine Alex Bodi: „Nu am treabă, vorbește, treaba ta, vreau doar să-i explici că nu am dat în tine, ca să înțeleagă, apoi ies din mașină”.

„Am luat 2 pastile de 1 miligram de Xanax, nu mai mult”

Bianca a continuat să-i povestească mamei sale ce s-a întâmplat în noaptea în care a fost găsită inconștientă, pe jos, de fostul soț.

„El mi-a luat mie telefonul și că îmi șterge toate pozele de pe Insta și nu știu ce și ce a zis el acolo, la nervi. M-a lăsat acasă frumos și a plecat. Eu, când am rămas acasă singură, e, când am rămas acasă singură, de panicată că poate să pună poze cu mine în [email protected]#$l gol gen și le pune pe Instagram sau Facebook și ne facem de râs, de ne știe toată țara și ne facem de [email protected]#@t, eu am luat 2 pastile de 1 miligram de Xanax, nu mai mult, că le aveam într-o folie din aia cu 8 pastile. Erau luate și mai rămânseseră două”.

Bianca Drăgușanu îi povestește mamei sale la telefon episodul în care a fost găsită leșinată în casă de către Alex Bodi

„Mie mi-ai zis că ai luat patru”, a menționat Alex Bodi.

„De un miligram … Ascultă-mă. Doar două pastile am luat din folia care era goală deja. El a venit la mine, eu dormeam, nu am răspuns. Apoi a venit cu Horia, că el avea cheia. Și eu eram căzută pe jos, nu știu ce am făcut. El m-a luat, a chemat doctor, mi-a dat să beau lapte, am vomitat, m-o spălat pe față, m-a pus în pat”, este mărturia vedetei către mama sa, în timp ce se afla cu Alex Bodi în mașină.

„Hai că ies, zi că ies!”, spune Alex Bodi la finalul conversației.

„Nu e vorba că… mamă”, a conchis Bianca Drăgușanu în discuția cu mama ei.

(CITEȘTE ȘI: DETALIILE NEGOCIERII SECRETE DINTRE BIANCA ȘI BODI)

Declarațiile exclusive ale lui Alex Bodi despre incidentul cu Bianca Drăgușanu leșinată pe jos

„Cred că m-am abținut prea mult timp și e momentul să fac lumină, pentru că lucrurile au ajuns mult prea departe și mă simt obligat, nu am vrut să ajung aici, dar mă simt obligat. Cum poate să zică ea că am bătut-o și că era leșinată din cauza mea, că video-ul respectiv era filmat de un prieten de-al nostru și acum prietenul ei bun.

Când ea a luat Xanax și vodcă și am găsit-o leșinată, vin dimineața de la club, cu martori după mine, am chemat și un cadru medical, ca să vină să îi pună o perfuzie. Se vede clar a doua zi că sunt videouri făcute și ea nu știe de existența acestor videouri, când îi spune mamei sale că nu a fost bătută și agresată de mine”, a declarat Alex Bodi pentru CANCAN.RO.

„Este vorba de libertatea mea”

„În primul rând, nu știu ce consumă doamna respectivă, dar nu are nici noțiunea timpului. Noi am fost împreună doi ani, nu trei, poate și-ar fi dorit ea mai mult, dar nu s-a nimerit. Da, recunosc, de când am ieșit, am căutat-o, i-am trimis flori, pentru că știu că, pentru chestii materiale, ar vinde orice, ca să nu zic și pe cine.

A fost o strategie de-a mea pentru a demonstra adevărul. Ea a făcut declarații la anumite televiziuni că îi este teamă de mine, că se teme pentru viața ei. Lucruri pe care eu le am frumos înregistrate, adică mesaje dintre noi și video-uri cu noi, da, le-am adunat, pentru că este vorba de libertatea mea, iar dacă i-am făcut jocul ăsta, ea credea că mă împac cu ea, punea presiune să mă împac cu ea, dar i-am negat, i-am zis  și de față cu lumea. Nu vreau să mă împac cu tine, nu vreau să-ți dau viața peste cap, hai să fim prieteni”, a adăugat Alex Bodi.

Bodi explică intervenția din Herăstrău, când s-a așezat la masă cu Bianca și Bădălău

CANCAN.RO a dezvăluit, în exclusivitate, momentul în care Alex Bodi s-a dus peste Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu la restaurant, în timp ce aceștia luau prânzul, pentru a lămuri acuzațiile pe care blonda i le-a adus. Bodi i-a spus lui Bădălău că nu o caută doar el pe blondă și că ea l-a „antamat” în jocul acesta de-a relația, dar mai ales că l-ar fi mințit în ceea ce privește relația ei actuală.

„Revolta asta ei a început când i-am explicat iubitului ei niște chestii. Asta a fost o strategie de-a ei, ca să mă facă să mă cert cu băiatul respectiv. Nu am nimic nu el, îl respect, i-am strâns mâna, îl respect, îl salut, nu am nicio problemă, nici dacă fac nunta. Doamne ferește, să facă nuntă, să fie bine împreună, dar să ia cineva telefonul când merge la altar, că poate mai face greșeli din trecut”, a mai spus Alex Bodi.

Fostul soț al Biancăi s-a referit și la momentele în care a interacționat cu blonda în trafic, ori la restaurant, pe muzica lui Adrian Copilul Minune.

„Iar eu ce public și dau eu acum este ca să se vadă, o dată pentru totdeauna, ce fel de femeie este doamna respectivă. Nu are scrupule, nu are caracter. Ea minte o țară întreagă, vrea să mă facă omul ăla rău și negru. Cum să zici tu că ai fost terorizată și hărțuită, când tu vorbeai cu mine zeci de minute și îmi dădeai întâlniri. (VEZI AICI: SCENE HALUCINANTE CU BIANCA DRĂGUȘANU, ALEX BODI ȘI GABI BĂDĂLĂU. „STAI, FĂ, LA MASĂ” + „TE DISTRUG, ASCULTĂ BINE LA MINE”)

Da, dacă vrea să fac publice, eu am multe lucruri în telefon, eu nu voiam circul ăsta, dar tot ce am făcut a fost să mă apăr, să vadă lumea, începând de la evenimentul în care am fost surprinși în restaurantul când ea a venit la masa mea și eu m-am mutat la altă masă, până în momentul cu salonul. Am dovezi, înregistrări, filmări și tot și să zică de unde să încep și eu o să încep să le dau. De data asta este mult mai grav, pentru că se vede că femeia este bolnavă, îmi pare rău, cu tot regretul”, a declarat Alex Bodi pentru CANCAN.RO.

„Ai recunoscut că mi-ai dat apă la moară și că ai ridicat coada”

„Îmi pare rău pentru fetița ei, puținii prieteni pe care îi mai are, pentru iubitul ei, dar eu trebuie să fac lucrurile astea, pentru că e vorba de libertatea mea. Nu ai cum să spui că eu te-am bătut, hărțuit și agresat, când tu ai recunoscut singură, inclusiv cu iubitul tău la masă, că e adevărat, că mi-ai dat apă la moară și că ai ridicat coada”, a mai spus Bodi.

„Păi, cum să zici că ai iubit, când tu mi-ai zis că ești singură, cum să spui tu iubitul meu, când tu te sărutai cu mine în mașină, cum să ai iubit când tu vorbești cu mine la telefon și te întâlnești pe furiș cu mine ca să-l provoci pe om ca să ne certăm între noi. Eu nu o să mă cert cu ea, cel puțin, cu niciun bărbat”, sunt spusele fostului soț al Biancăi.

Bodi susține că veniturile sale au fost verificate de autorități

„Iar referitor la chestia cu banii și veniturile mele licite au fost verificate de autorități și nu există niciun dubiu referitor la veniturile mele. Ea ar trebui să fie atentă la veniturile ei, la afacerile cu Turcia, la negru, pe care le face. Să nu uite că mai are un dosar penal pentru mărturie mincinoasă, iar acum va urma și al doilea.

Nu cred că o să fie prea bine pentru dânsa. În locul ei, mi-ar fi rușine, este deja ultimul nivel la care a ajuns la vârsta ei, la statutul ei pe care îl susține că îl are, deși are carențe mari, ca să vină să facă declarații defăimătoare. Să nu uite că există și martori și eu o să dovedesc și o să-i demontez toate declarațiile mincinoase. (NU RATA: CUM A TĂBĂRÂT BODI PE BIANCA, ÎNTR-UN SALON DE UNGHII + A ÎNCERCAT SĂ INTRE PESTE EA ÎN MAȘINĂ “NU VEZI CĂ NE FILMEAZĂ?”)

Să nu uităm trecutul dânsei. De mine poți să zici că sunt nebun și obsedat, dar toți bărbații din viața ei sunt așa? Toate relațiile ei sunt copiate la indigo cu scandaluri, cu înșelăciuni, cu certuri. Și asta vreau să înțeleagă toată lumea: ce caracter are doamna respectivă„, a declarat Alex Bodi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Parteneri
Incredibil! Câți lei a primit acest bărbat fără un picior de la Gigi Becali:
Incredibil! Câți lei a primit acest bărbat fără un picior de la Gigi Becali:
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de la Pro TV, în ziua în care prezentatorul a lipsit
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de...
Concurentul nominalizat la ELIMINAREA din Survivor România e disperat. Ce apel a făcut VIDEO
Concurentul nominalizat la ELIMINAREA din Survivor România e disperat. Ce apel a făcut VIDEO
FOTO. Anna Lesko, o nouă apariție interzisă! Cum s-a afișat în fața fanilor: i-a căzut prosopul de pe bust
FOTO. Anna Lesko, o nouă apariție interzisă! Cum s-a afișat în fața fanilor: i-a căzut...
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Kate Middleton, surprinsă de ploaie într-o rochie deschisă la culoare. Cum arată ducesa
Kate Middleton, surprinsă de ploaie într-o rochie deschisă la culoare. Cum arată ducesa
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
Ilinca Vandici, dezvăluiri fără perdea despre căsnicia ei: Am avut nevoie de terapie, nu a fost ușor
Ilinca Vandici, dezvăluiri fără perdea despre căsnicia ei: Am avut nevoie de terapie, nu a...
Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat, chiar și cu el în pântec” Groaznic ce i-a FĂCUT și lui David:
Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat,...
Alimente diuretice care combat retenția de apă și te ajută să slăbești
Alimente diuretice care combat retenția de apă și te ajută să slăbești
Anamaria Prodan a rupt tăcerea!  Ce a putut să spună despre Laurențiu Reghecampf!
Anamaria Prodan a rupt tăcerea! Ce a putut să spună despre Laurențiu Reghecampf!
Bomba zilei despre PFIZER! Este întâlnire de urgență! Toți cei vaccinati cu AMBELE DOZE trebuie să știe
Bomba zilei despre PFIZER! Este întâlnire de urgență! Toți cei vaccinati cu AMBELE DOZE trebuie...
Crima perfectă nu i-a reușit. Cum l-a prins poliția pe cel care a ucis-o pe tânăra mămică lângă soțul legat la ochi
Crima perfectă nu i-a reușit. Cum l-a prins poliția pe cel care a ucis-o pe...
Maria Chițu de la Survivor, gest SURPRINZĂTOR în miez de noapte! Ce făcea Războinica atunci când toţi dormeau
Maria Chițu de la Survivor, gest SURPRINZĂTOR în miez de noapte! Ce făcea Războinica atunci...
Cornel, un tânăr poliţist din Deva, a murit într-un Trabant strivit, la Şoimuş. Agentul a intrat cu maşina pe contrasens
Cornel, un tânăr poliţist din Deva, a murit într-un Trabant strivit, la Şoimuş. Agentul a...
E bomba bombelor în showbizz. Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează!
E bomba bombelor în showbizz. Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează!
BANCUL ZILEI – Darul iubitei și bikinii buclucași
BANCUL ZILEI – Darul iubitei și bikinii buclucași
Ce s-a ales de Nuți, bona familiei Reghecampf? Femeia a asistat la tot ce se întâmplă între cei doi soți. Unde e acum
Ce s-a ales de Nuți, bona familiei Reghecampf? Femeia a asistat la tot ce se...
Calendar ortodox duminică, 20 iunie. Ce este INTERZIS TOTAL de Rusalii!
Calendar ortodox duminică, 20 iunie. Ce este INTERZIS TOTAL de Rusalii!
Noua ordine mondială. Va începe un nou război? Undă de șoc în toată lumea
Noua ordine mondială. Va începe un nou război? Undă de șoc în toată lumea
Anamaria Prodan a rupt tăcerea!  Ce a putut să spună despre Laurențiu Reghecampf!
Anamaria Prodan a rupt tăcerea! Ce a putut să spună despre Laurențiu Reghecampf!
Zlatan Ibrahimovic le-a arătat jurnaliştilor iPhone-ul lui său. Surpriza pe care au avut-o
Zlatan Ibrahimovic le-a arătat jurnaliştilor iPhone-ul lui său. Surpriza pe care au avut-o
Prezentatorul Antena 3 și-a BĂTUT crunt partenera de viață. S-a aflat abia acum ce i-a făcut
Prezentatorul Antena 3 și-a BĂTUT crunt partenera de viață. S-a aflat abia acum ce i-a...
FOTO VIDEO Regina Elisabeta, întâmpinată cu urale la festivalul de hipism Royal Ascot
FOTO VIDEO Regina Elisabeta, întâmpinată cu urale la festivalul de hipism Royal Ascot
Daniel Pavel, anunț surpriză pentru concurenții Survivor! „Doamnelor și domnilor, în aplauzele voastre...”
Daniel Pavel, anunț surpriză pentru concurenții Survivor! „Doamnelor și domnilor, în aplauzele voastre...”
Heidi Klum și-a arătat susținerea pentru Germania în „cel mai mic bikini”. Puține femei ar avea curajul, la vârsta ei
Heidi Klum și-a arătat susținerea pentru Germania în „cel mai mic bikini”. Puține femei ar...
FOTO. Corina Bud, apariție explozivă! Aproape goală într-un costum de baie `invizibil`
FOTO. Corina Bud, apariție explozivă! Aproape goală într-un costum de baie `invizibil`
Transformare spectaculoasă pentru gemenii lui Cristi Borcea, la 18 ani. Cu cine s-a afișat fostul acționar la majoratul lor
Transformare spectaculoasă pentru gemenii lui Cristi Borcea, la 18 ani. Cu cine s-a afișat fostul...
„Problema sunt eu... am niște nebunii
„Problema sunt eu... am niște nebunii"! Anamaria Prodan, reacție bizară după ce Reghe a anunțat...
Întâlnire de gradul unu la Survivor 2021. România și Grecia se vor duela în premieră într-un meci de excepție. Urmăriți o ediție incendiară!
Întâlnire de gradul unu la Survivor 2021. România și Grecia se vor duela în premieră...
Problema tezaurului României furat de ruşi revine în actualitate. Ce răspunde Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, la obsedanta întrebare: De ce a fost evacuat tezaurul şi de ce la Moscova?
Problema tezaurului României furat de ruşi revine în actualitate. Ce răspunde Mugur Isărescu, guvernatorul BNR,...
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane de euro cu aceasta şi are un nou pariu
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane...
Mantea rupe tăcerea despre Cristi Mitrea:
Mantea rupe tăcerea despre Cristi Mitrea: "...câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în...
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat celebru
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat...
Ruxandra a fost strânsă de gât minute în șir, apoi băgată în doi saci și aruncată în prăpastie! Detalii șocante
Ruxandra a fost strânsă de gât minute în șir, apoi băgată în doi saci și...
Pilotul Adrian Cernea și-a pierdut viața în timpul unui concurs de off-road. Mașina sa a fost luată de viitură – VIDEO
Pilotul Adrian Cernea și-a pierdut viața în timpul unui concurs de off-road. Mașina sa a...