Avem detaliile negocierii secrete dintre Bianca și Bodi. Fosta prezentatoare s-a angajat să…

Publicat: 14/09/2020 | 23:36

La scurt timp după ce Bianca și Bodi au răsturnat toate ”scenariile” și s-au împăcat, în ciuda ”divorțului definitiv”, noi amănunte incredibile au ieșit la iveală. Musculosul afacerist i-ar fi pus mai multe condiții blondinei pentru a relua relația. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare din runda de ”negocieri”.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte unice legate de modul în care Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au dat-o la pace și au decis să mai dea o șansă relației lor. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU “UMBLĂ LA PUȘCULIȚĂ” DE CÂND S-A ÎNTORS DIN TURCIA)

Așa cum v-am dezvăluit, în premieră, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au dat peste cap toate ”scenariile” și au decis să mai dea o șansă iubirii, după ce, în urmă cu doar câteva zile, au susținut că despărțirea lor este una definitivă.

Cine a mai rămas în listă

Până să ajungă să contureze tabloul familiei fericite, așa cum s-a văzut la mall, cei doi protagoniști ar fi dus negocieri „strânse”. Potrivit surselor noastre, împăcarea s-a produs după ce Bianca și Alex au tratat „la sânge” acest subiect.

Din câte se pare, pe fondul geloziei excesive, musculosul afacerist i-ar fi cerut blondinei ca, de la secțiunea ”following” a contului ei de Instagram, să ”dispară” toți reprezentanții sexului tare. După cum se poate observa, de altfel, pe contul vedetei, singura excepție o constituie medicul estetician al Biancăi. Din cele 18 persoane pe care aceasta le urmărește, doctorul este singurul bărbat. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A SCHIMBAT TOTAL LOOK-UL: “CE BINE TE PRINDE CULOAREA ASTA LA PĂR”. CUM ARATĂ FOSTA PREZENTATOARE CARE A RENUNȚAT LA BLOND)

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu ar fi negociat dur împăcarea

Mai mult decât atât, Alex Bodi i-ar fi impus Biancăi ca fostul iubit al Ioanei Filimon, milionarul despre care vedeta a afirmat că a ajutat-o în procurarea unor blănuri din Turcia, să fie trecut la ”block”.   Pesemne că Alex Bodi vrea să-i răspundă cu aceeași monedă după ce s-a trezit cu contul de Instagram suspendat, iar principalul vinovat pentru ”surpriză” ar fi milionarul Cengiz Şıklaroğlu. (CITEȘTE AICI: BIANCA DRĂGUȘANU A DEZVĂLUIT UN SECRET DIN VIAȚA INTIMĂ. BĂRBAȚII AU ÎNNEBUNIT DE PLĂCERE CÂND AU AFLAT CE PREFERĂ DIVA ÎN DORMITOR)

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat după o lungă rundă de negocieri

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, duminica în familie!

Duminică, în jurul prânzului, CANCAN.RO i-a întâlnit pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi într-un renumit mall din zona de nord a Capitalei. Împreună cu fiica Biancăi, Sofia, cei doi au ieșit la o sesiune de shopping în centrul comercial din zona Băneasa. Au luat mai multe magazine la bani mărunți, de unde au ieșit cu mai multe pungi pline-ochi cu articole vestimentare.

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi

S-au despărțit în zi de ”sărbătoare”

Pe 1 septembrie, exact în ziua în care Bianca și Alex împlineau doi ani de relație, a fost anunțată și despărțirea. Cei doi au vorbit extrem de frumos unul despre celălalt și totul părea că s-a terminat în termeni amiabili și definitiv.

În urmă cu câteva seri, Alex Bodi nu a mai rezistat însă și s-a dus peste Bianca la un restaurant unde aceasta petrecea. Conform personalului de acolo, Alex Bodi ar fi venit destul de nervos și ar fi discutat, în contradictoriu, minute bune cu Bianca. Mai apoi au ieșit în afara localului, unde s-au contrat, din nou, în parcare. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU A ÎNNEBUNIT PLAJA CU POSTERIORUL EI TUNAT + POZIȚII ȘI SĂRUTURI CA ÎN “DIRTY DANCING” CU ALEX BODI)

Istoria matrimonială a Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la starea civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.(VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A DEZVĂLUIT UN SECRET DIN VIAȚA INTIMĂ. BĂRBAȚII AU ÎNNEBUNIT DE PLĂCERE CÂND AU AFLAT CE PREFERĂ DIVA ÎN DORMITOR)

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.