Acasă » Exclusiv » A început războiul între Alex Bodi și noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Cum s-ar fi răzbunat “actualul” pe “fostul”

A început războiul între Alex Bodi și noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Cum s-ar fi răzbunat “actualul” pe “fostul”

De: Beatrice Dumitru 09/09/2020 | 23:43

A început războiul între fostul și actualul iubit al Biancăi Drăgușanu! ”Actualul” s-ar fi răzbunat deja pe ”fostul”. Milionarul turc, care ar avea ”antecedente” serioase, l-ar fi ”executat” pe musculosul afacerist. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile uluitoare!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incredibile legate de cea mai nouă controversă de pe scena mondenă. A început războiul între Alex Bodi și noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Cengiz Şıklaroğlu, milionarul turc care s-a iubit în trecut cu Ioana Filimon și Otilia Bilionera, l-ar fi ”executat” pe fostul iubit al blondinei. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU L-A CUCERIT FULGERĂTOR PE EX-IUBITUL MILIONAR AL IOANEI FILIMON. AVEM IMAGINILE CARE I-AU DAT DE GOL)

Zilele trecute, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută. Contul de Instagram al lui Alex Bodi a fost dezactivat.

”Din păcate, contul meu a fost dezactivat din cauza unora care mă iubesc foarte mult. De moment, nu am alt cont de Instagram, așa că restul sunt false! Să auzim de bine”, a fost mesajul postat de Alex Bodi pe o rețea de socializare.

Alex Bodi a rămas fără contul de Instagram

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, cel responsabil de ”surpriza” lui Alex Bodi ar fi chiar noul iubit al blondinei. Surse din anturajul noului cuplu ne-au dezvăluit că Cengiz Şıklaroğlu l-ar fi ”ajutat” pe musculosul afacerist să rămână fără contul de Instagram. (NU RATA: DE CE AU “DIVORȚAT”, DE FAPT, BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI. “A SUSPECTAT-O CĂ ÎI FACE OCHI DULCI UNUI APROPIAT AL CLANULUI…”)

Milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu musculosul afacerist Alex Bodi

“Antecedente” serioase!

Anul trecut, atunci când a fost implicat într-o mega-dispută cu sexoasa Ioana Filimon, afaceristul din Turcia ar fi procedat într-un mod asemănător. Surse din anturajul lui Cengiz Şıklaroğlu ne-au dezvăluit că, la scurt timp după ce s-a despărțit de fosta Miss România, turcul ar fi ”executat” contul de Instragram al fostei iubite, dar și pe ale unor apropiați ai acesteia. Printre cei care au trecut prin experiențe similare cu cea a lui Alex Bodi s-ar afla un reputat medic, dar și un cunoscut chef de la noi din țară. (NU RATA: CUM A IMPRESIONAT-O CENGIZ ŞIKLAROĞLU PE BIANCA DRĂGUȘANU! APROPIAȚII I-AU DAT DE GOL PE CEI DOI ȘI AU SPUS TOTUL DESPRE RELAȚIA LOR)

Cătălin Botezatu, despre noul ”divorț” al Biancăi Drăgușanu!

”Divorțul” dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a luat prin surprindere întreg showbiz-ul. Vestea că sexoasa blondină a decis să o rupă cu musculosul afacerist a ajuns și la urechile celebrului designer Cătălin Botezatu. (CITEȘTE ȘI: EX-IUBITUL MILIONAR AL SEXOASELOR DE LA ”FERMĂ” TUNĂ ȘI FULGERĂ, DUPĂ CE IOANA FILIMON ȘI-A RUPT MÂNA: ”ȚI-AM ZIS CĂ NU TREBUIE SĂ TE JOCI CU REGELE”)

”Mentorul” Biancăi Drăgușanu n-a ratat ocazia de a comenta în stilul caracteristic noul ”divorț” pe care l-a bifat fosta prezentatoare TV. Juratul de la ”Bravo, ai stil!” s-a declarat extrem de surprins în momentul în care a primit vestea destrămării cuplului, chiar de la reporterii CANCAN.RO.

”S-au despărțit din nou?! Nu știu ce să zic. Eu cred că ea trebuia să rămână cu băiatul acela. Părea un băiat bun. Așa cred eu, e părerea mea neavizată. Dacă ea e mai fericită așa sau alături de alt bărbat, e treaba ei”a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu l-ar fi cucerit pe ”fostul” Ioanei Filiomon

Bianca Drăgușanu, două căsătorii și două divorțuri

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la starea civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A DEZVĂLUIT UN SECRET DIN VIAȚA INTIMĂ. BĂRBAȚII AU ÎNNEBUNIT DE PLĂCERE CÂND AU AFLAT CE PREFERĂ DIVA ÎN DORMITOR )

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020.

Cengiz Şıklaroğlu, milionarul care s-a iubit cu fosta Miss România, dar și cu Otilia Bilionera

Drama lui Cengiz Şıklaroğlu

Sursele D.A.S. susțin că milionarul cu care s-a iubit Ioana Filimon și Otilia Bilionera ar ascunde o imensă dramă. Din câte se pare, în urmă cu mai bine de un deceniu, el ar fi fost lovit de o nenorocire care i-ar fi produs un gol enorm în suflet, din cauza căruia nici în ziua de azi nu și-ar fi revenit. (VEZI ȘI: CONCURENTA-VEDETĂ DE LA PRO TV E ACUZATĂ CĂ L-A ȘANTAJAT PE MILIONAR CU UN SEX-TAPE)

În urmă cu aproximativ 12 ani, fosta iubită a afaceristului turc ar fi încetat din viață. Bărbatul pare să fie extrem de afectat de pierderea suferită, iar dovadă stau fotografiile pe care Cengiz Şıklaroğlu le-a postat pe o rețea de socializare și care sunt însoțite de texte de-a dreptul răvășitoare. „Erai un înger și Domnul meu mi-a luat ce nu meritam”, se încheie unul dintre mesajele emoționante.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
REȚETA de cozonac a lui Cătălin Scărlătescu. Renumitul chef a dezvăluit secretul său
REȚETA de cozonac a lui Cătălin Scărlătescu. Renumitul chef a dezvăluit secretul său
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Accidentul de la Suceava ar fi fost produs în mod intenționat. Victima și șoferul în vârstă de 21 de ani ar fi petrecut împreună înainte de tragedie: „Ar fi avut un conflict acolo”
Accidentul de la Suceava ar fi fost produs în mod intenționat. Victima și șoferul în...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Macron pune în alertă toată Europa. România e direct vizată
Macron pune în alertă toată Europa. România e direct vizată
Doliu uriaș în Joia Mare, în România! S-a dus și el! Ce Om! Dumnezeu să-l țină în Lumină!
Doliu uriaș în Joia Mare, în România! S-a dus și el! Ce Om! Dumnezeu să-l...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
S-a dat lege în România. Închisoare cu executare. Și nu există excepții!
S-a dat lege în România. Închisoare cu executare. Și nu există excepții!
Antena 1, lider de audiență cu Chefi la cuțite. S-au folosit două amulete
Antena 1, lider de audiență cu Chefi la cuțite. S-au folosit două amulete
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
De ce evită Lidia Buble să se afișeze cu iubitul ei, Horațiu Nicolau. De aproape trei ani sunt împreună
De ce evită Lidia Buble să se afișeze cu iubitul ei, Horațiu Nicolau. De aproape...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...