A început războiul între Alex Bodi și noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Cum s-ar fi răzbunat “actualul” pe “fostul”

Publicat: 09/09/2020 | 23:43

A început războiul între fostul și actualul iubit al Biancăi Drăgușanu! ”Actualul” s-ar fi răzbunat deja pe ”fostul”. Milionarul turc, care ar avea ”antecedente” serioase, l-ar fi ”executat” pe musculosul afacerist. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile uluitoare!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incredibile legate de cea mai nouă controversă de pe scena mondenă. A început războiul între Alex Bodi și noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Cengiz Şıklaroğlu, milionarul turc care s-a iubit în trecut cu Ioana Filimon și Otilia Bilionera, l-ar fi ”executat” pe fostul iubit al blondinei. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU L-A CUCERIT FULGERĂTOR PE EX-IUBITUL MILIONAR AL IOANEI FILIMON. AVEM IMAGINILE CARE I-AU DAT DE GOL)

Zilele trecute, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută. Contul de Instagram al lui Alex Bodi a fost dezactivat.

”Din păcate, contul meu a fost dezactivat din cauza unora care mă iubesc foarte mult. De moment, nu am alt cont de Instagram, așa că restul sunt false! Să auzim de bine”, a fost mesajul postat de Alex Bodi pe o rețea de socializare.

Alex Bodi a rămas fără contul de Instagram

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, cel responsabil de ”surpriza” lui Alex Bodi ar fi chiar noul iubit al blondinei. Surse din anturajul noului cuplu ne-au dezvăluit că Cengiz Şıklaroğlu l-ar fi ”ajutat” pe musculosul afacerist să rămână fără contul de Instagram. (NU RATA: DE CE AU “DIVORȚAT”, DE FAPT, BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI. “A SUSPECTAT-O CĂ ÎI FACE OCHI DULCI UNUI APROPIAT AL CLANULUI…”)

Milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu musculosul afacerist Alex Bodi

“Antecedente” serioase!

Anul trecut, atunci când a fost implicat într-o mega-dispută cu sexoasa Ioana Filimon, afaceristul din Turcia ar fi procedat într-un mod asemănător. Surse din anturajul lui Cengiz Şıklaroğlu ne-au dezvăluit că, la scurt timp după ce s-a despărțit de fosta Miss România, turcul ar fi ”executat” contul de Instragram al fostei iubite, dar și pe ale unor apropiați ai acesteia. Printre cei care au trecut prin experiențe similare cu cea a lui Alex Bodi s-ar afla un reputat medic, dar și un cunoscut chef de la noi din țară. (NU RATA: CUM A IMPRESIONAT-O CENGIZ ŞIKLAROĞLU PE BIANCA DRĂGUȘANU! APROPIAȚII I-AU DAT DE GOL PE CEI DOI ȘI AU SPUS TOTUL DESPRE RELAȚIA LOR)

Cătălin Botezatu, despre noul ”divorț” al Biancăi Drăgușanu!

”Divorțul” dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a luat prin surprindere întreg showbiz-ul. Vestea că sexoasa blondină a decis să o rupă cu musculosul afacerist a ajuns și la urechile celebrului designer Cătălin Botezatu. (CITEȘTE ȘI: EX-IUBITUL MILIONAR AL SEXOASELOR DE LA ”FERMĂ” TUNĂ ȘI FULGERĂ, DUPĂ CE IOANA FILIMON ȘI-A RUPT MÂNA: ”ȚI-AM ZIS CĂ NU TREBUIE SĂ TE JOCI CU REGELE”)

”Mentorul” Biancăi Drăgușanu n-a ratat ocazia de a comenta în stilul caracteristic noul ”divorț” pe care l-a bifat fosta prezentatoare TV. Juratul de la ”Bravo, ai stil!” s-a declarat extrem de surprins în momentul în care a primit vestea destrămării cuplului, chiar de la reporterii CANCAN.RO.

”S-au despărțit din nou?! Nu știu ce să zic. Eu cred că ea trebuia să rămână cu băiatul acela. Părea un băiat bun. Așa cred eu, e părerea mea neavizată. Dacă ea e mai fericită așa sau alături de alt bărbat, e treaba ei”a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu l-ar fi cucerit pe ”fostul” Ioanei Filiomon

Bianca Drăgușanu, două căsătorii și două divorțuri

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la starea civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A DEZVĂLUIT UN SECRET DIN VIAȚA INTIMĂ. BĂRBAȚII AU ÎNNEBUNIT DE PLĂCERE CÂND AU AFLAT CE PREFERĂ DIVA ÎN DORMITOR )

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020.

Cengiz Şıklaroğlu, milionarul care s-a iubit cu fosta Miss România, dar și cu Otilia Bilionera

Drama lui Cengiz Şıklaroğlu

Sursele D.A.S. susțin că milionarul cu care s-a iubit Ioana Filimon și Otilia Bilionera ar ascunde o imensă dramă. Din câte se pare, în urmă cu mai bine de un deceniu, el ar fi fost lovit de o nenorocire care i-ar fi produs un gol enorm în suflet, din cauza căruia nici în ziua de azi nu și-ar fi revenit. (VEZI ȘI: CONCURENTA-VEDETĂ DE LA PRO TV E ACUZATĂ CĂ L-A ȘANTAJAT PE MILIONAR CU UN SEX-TAPE)

În urmă cu aproximativ 12 ani, fosta iubită a afaceristului turc ar fi încetat din viață. Bărbatul pare să fie extrem de afectat de pierderea suferită, iar dovadă stau fotografiile pe care Cengiz Şıklaroğlu le-a postat pe o rețea de socializare și care sunt însoțite de texte de-a dreptul răvășitoare. „Erai un înger și Domnul meu mi-a luat ce nu meritam”, se încheie unul dintre mesajele emoționante.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.